Libnet.ro
UNICEF

20:15

Crimeea: Persoane inarmate au preluat controlul asupra unei nave ucrainene de razboi

B1 B1,
Crimeea: Persoane inarmate au preluat controlul asupra unei nave ucrainene de razboi

Persoane inarmate au preluat controlul asupra unei nave ucrainene de razboi, in Crimeea, a anuntat joi Kievul. Anterior, Ministerul ucrainean al Apararii a anuntat ca o nava de razboi a fost atacata de. continuă pe B1

TENSIUNE in Crimeea: Persoane inarmate au preluat controlul asupra unei nave ucrainene de razboi

Persoane inarmate au preluat controlul asupra unei nave ucrainene de razboi, in Crimeea, a anuntat joi Kievul, informeaza AFP. Anterior, Ministerul ucrainean al Apararii a anuntat ca o nava de.

Persoane inarmate au preluat controlul asupra unei NAVE UCRAINENE DE RAZBOI, in Crimeea

Un grup de persoane inarmate a preluat, joi, controlul asupra unei corvete ucrainene, Ternopil, ancorata la Sevastopol, a anuntat Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al Ministerului ucrainean al Apararii in.

UPDATE. Ucraina a pierdut controlul asupra unei nave de razboi din Crimeea.

Un grup de persoane inarmate a preluat joi controlul asupra unei corvete ucrainene, Ternopil, ancorata la Sevastopol, relateaza Mediafax. Grenade asurzitoare au fost utilizate in cursul atacului si s-au auzit rafale de arme automate, a declarat Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al Ministerului ucrainean al Apararii in Crimeea pentru AFP. Seleznev a mai declarat ca nu detine informatii despre situatia echipajului, deoarece nu se afla in legatura cu acesta. Intr-un mesaj postat pe .

Ucraina a pierdut controlul asupra unei nave de razboi din Crimeea.

Un grup de persoane inarmate a preluat joi controlul asupra unei corvete ucrainene, Ternopil, ancorata la Sevastopol, relateaza Mediafax. Grenade asurzitoare au fost utilizate in cursul atacului si s-au auzit rafale de arme automate, a declarat Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al Ministerului ucrainean al Apararii in Crimeea pentru AFP. Seleznev a mai declarat ca nu detine informatii despre situatia echipajului, deoarece nu se afla in legatura cu acesta.

Armata siriana pregateste noi atacuri, dupa ce a preluat controlul asupra orasului Yabrud.

Armata siriana, sprijinita de miscarea siita libaneza Hezbollah, se pregatea, luni, sa lanseze noi atacuri in nordul provinciei Damasc, dupa ce a preluat controlul, duminica, asupra orasului-cheie Yabrud, relateaza AFP, citata de Mediafax. Militarii sirieni au inceput pregatirile pentru a ataca trei localitati rebele din Muntii Qalamoun si a inchide astfel accesul catre Valea Bekaa, in estul Libanului, un fief al miscarii siite libaneze Hezbollah vizat de atacuri ale rebelilor. Armata va .

DECIZIE DE ULTIMA ORA a Ucrainei, dupa ce un militar a fost UCIS in Crimeea, intr-un atac ARMAT asupra unei unitati militare

05 - Militarii ucraineni din Crimeea au fost autorizati marti sa utilizeze armele, in urma unui atac asupra unei unitati, la Simferopol, in care a fost ucis un militar, a anuntat Ministerul Apararii,.

DECIZIA DE ULTIMA ORA a Ucrainei, dupa ce un militar a fost UCIS in Crimeea, intr-un atac ARMAT asupra unei unitati militare

05 - Militarii ucraineni din Crimeea au fost autorizati marti sa utilizeze armele, in urma unui atac asupra unei unitati, la Simferopol, in care a fost ucis un militar, a anuntat Ministerul Apararii,.

Fortele speciale ale marinei americane au preluat controlul asupra unui petrolier care fugise din Libia

Fortele de elita ale marinei Statelor Unite au preluat controlul asupra petrolierului capturat la inceputul acestei luni intr-un port din Libia. Asta dupa ce o cerere in acest sens a fost emisa de guvernele din Tripoli si Nicosia.

REACTIA Ucrainei dupa ce un militar a fost UCIS in Crimeea, intr-un atac ARMAT asupra unei unitati militare. Agresorii purtau uniforma militarilor rusi

20 - Potrivit ministerului, elevul-ofiter S. Kakurin a fost ucis cu un glont in inima, intr-un asalt asupra unitatii din care facea parte, la Simferopol. Capitanul V. Fedun a fost ranit la nivelul.

Fortele afgane au preluat controlul asupra bazelor britanice din Afganistan

Marea Britanie and si-a remis toate bazele din Afganistan, cu excep and tia a doua situate in provincia Helmand, for and telor armate locale in cadrul retragerii sale totale din aceasta and tara pana la sfar and situl anului 2014, a anun and tat duminica Ministerul britanic al Apararii, citat de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )