Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, despre imaginile de la Paris: Un filaj profesionist, o colaborare intre serviciile secrete. Probabil vor mai aparea si alte poze (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, despre imaginile de la Paris: Un filaj profesionist, o colaborare intre serviciile secrete. Probabil vor mai aparea si alte poze (VIDEO)

Candidatul PMPla prezidentiale, Elena Udrea, a declarat joi seara, ca imaginile aparute in presa cu ea, aflata intr-o vizita privata la Paris, denota faptul ca este vorba despre un filaj profesionist,. continuă pe B1

Elena Udrea, despre relatia cu Dorin Cocos: Peste tristetea de a fi inselata am trecut demult

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, spune ca nu a avut cunostinta de afacerile fostului sau sot, Dorin Cocos, si ca banii pe care i-ar fi primit acesta sub forma de mita in dosarul Microsoft, potrivit referatului DNA, nu au intrat in conturile familiei Udrea-Cocos din acea vreme.

Elena Udrea, despre dosarul Microsoft: Nu e o surpriza ca intre politicieni si oamenii de afaceri exista legaturi ascunse

Liderul PMP, Elena Udrea, a afirmat, luni, referitor la cazul audierilor din dosarul Microsoft ca justitia trebuie sa continue si in campania electorala si ca nu crede ca este o surpriza pentru romani sa.

Adevarul Live, de la ora 13.00: Elena Udrea despre surprizele care mai pot schimba soarta alegerilor prezidentiale

Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile presedintiale, Elena Udrea, vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru o discutie fata in fata cu Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si cu jurnalistul Liviu Iolu.

Elena Udrea, urmarita la Paris in timp ce se afla la cumparaturi (VIDEO)

La doar o zi dupa ce Elena Udrea a vorbit de serviciile care sunt pe urmele ei, au aparut imagini cu aceasta, urmarita la Paris. Pe blogul joscenzura2014 au aparut poze cu Elena Udrea, in timpul vizitei private.

VIDEO FOTO. Elena Udrea, urmarita la Paris in timpul liber

Site-ul joscenzura2014wordpress. com a publicat, joi, cu 3 zile inainte de alegerile prezidentiale, mai multe poze in care apar Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara la functia suprema in stat, Alina Bica, procurorulul sef al DIICOT si Ana Maria Topoloceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, in timp ce se plimbau si isi faceau cumparaturile la Paris, in februarie 2014.

Basescu, despre imaginile cu Udrea de la Paris: O colaborare intre serviciul roman si cel francez

Presedintele Traian Basescu a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca Elena Udrea a fost urmarita de serviciile secrete la Paris, acolo unde a fost urmarita pas cu.

Udrea, despre fotografiile cu ea si Alina Bica, la Paris: Este un filaj al serviciilor

Elena Udrea a declarat, joi, dupa publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica si cu fosta sefa a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumparaturi la Paris, ca este vorba despre un filaj al serviciilor secrete,.

Elena Udrea, reactie la fotografiile cu Alina Bica la Paris: E evident ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete. E o lucratura tipica a SIE

Elena Udrea a afirmat joi ca fotografiile in care apare alaturi de Alina Bica, procurorul sef DIICOT, la Paris sunt rezultate dintr-un filaj al serviciilor secrete si au fost realizate pe cheltuiala statului roman. Este evident ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete care pe cheltuiala statului roman au supravegheat trei femei aflate intr-un week-end privat, a spus Udrea intr-o conferinta de presa, subliniind ca a fost o vizita privata, fiecare si-a platit vizita si acuzand faptul ca este o lucratura tipica a Serviciului de Informatii Externe. Udrea a precizat ca are o relatie de amicitie cu Alina Bica, procurorul-sef al DIICOT, cu care obisnuia, cand avea timp, sa sa mai iesim la teatru, sa mai mergem la un film.

Elena Udrea condamna filajul serviciilor secrete, dupa aparitia unor fotografii cu ea si cu Alina Bica la Paris

Liderul PMP Elena Udrea a declarat, joi, dupa publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica si cu fosta sefa a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumparaturi la Paris, ca este vorba despre un filaj al serviciilor secrete, informeaza Mediafax.

Radu Tudor, despre imaginile cu Elena Udrea si sefa DIICOT: Singura consecinta normala este demisia imediata a Alinei Bica

Consecinta normala, legala si democratica dupa aparitia fotografiilor cu Elena Udrea si sefa DIICOT la Paris ar trebui sa fie demisia imediata a Alinei Bica, considera jurnalistul Radu Tudor. De 10 ani de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )