Libnet.ro
UNICEF

06:00

Udrea, despre interesul pentru sefia PDL: E greu de spus, depinde ce spun liderii din teritoriu

B1 B1,
Udrea, despre interesul pentru sefia PDL: E greu de spus, depinde ce spun liderii din teritoriu

Fostul ministru alTurismului Elena Udrea a declarat, marti, vis-a-vis de o posibila preluare a sefiei PDL, ca e greu de discutat acest aspect in momentul de fata si ca depinde si de punctul de vedere al. continuă pe B1

isi doreste Udrea SEFIA PDL?.

Liderul PDL Elena Udrea a fost intrebata, marti seara, la Realitatea TV, daca isi doreste presedintia partidului, ea spunand ca ii este greu sa raspunda, ca sunt discutii in partid in acest sens, dar trebuie vazut ce parere au liderii din teritoriu ai formatiunii, potrivit Mediafax. Intrebata unde a gresit PDL, Udrea a raspuns: Am gresit cand ne-am dezis de prorpiul Guvern, ne-am dezis de Guvernul Boc. Daca Boc ar fi plecat de la Guvern mai devreme, situatia era alta. Daca schimbam .

Udrea, despre nominalizarea lui Ponta: Daca USL a obtinut 60%, sa aiba premierul pe care ...

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, marti seara, la Realitatea TV, intrebata daca presedintele Traian Basescu il va nominaliza pe Victor Ponta pentru a forma viitorul Guvern, ca daca USL a obtinut 60%, atunci Uniunea sa aiba premierul pe care partidele componente il vor, potrivit Mediafax. Daca USL a obtinut 60%, sa aiba premierul pe care il vor, a spus Udrea, intrebata daca este de parere ca Traian Basescu il va nominaliza pe Victor Ponta premier. Ea a mai spus ca presedintele poate refuza .

Blaga nu demisioneaza de la sefia PDL: Acum e o situatie mai complicata

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, intrebat despre o eventuala demisie din functie in urma rezultatelor la scrutinul parlamentar, ca el si-a dat demisia de la PDL Bucuresti in urma alegerilor.

Udrea, despre desemnarea premierului: USL a castigat 60%, sa aiba premierul pe care-l vor

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, marti, vis-a-vis de posibila desemnarea a luiVictor Ponta in functia de premier in noul Executiv, ca din moment ce USL a obtinut 60% dintre voturi la.

Florin Georgescu, ministrul Finantelor, primul nume vehiculat pentru sefia Autoritatii de Supraveghere Financiara

Florin Georgescu, ministrul Finantelor si prim-viceguvernator BNR, este primul nume vehiculat pentru conducerea noii autoritati de supraveghere financiara pe care guvernul vrea sa o creeze, dupa desfintarea CNVM,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )