Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ultima zi a audierilor ministrilor din Cabinetul Citu. Scandalurile si certurile nu vor lipsi

Adevărul Adevărul,
Ultima zi a audierilor ministrilor din Cabinetul Citu. Scandalurile si certurile nu vor lipsi

Ultimii patru candidati propusi pentru a face parte din Cabinetul Citu sunt audiati, joi, de comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului. Primul programat sa apara in fata parlamentarilor este Bogdan Aurescu, propus la Externe, urmat de Marcel Bolos, propus la Fonduri Europene, Virgil Popescu, propus la economie si Marcel Vela, propus la Interne. Majoritatea candidatilor au primit avize negative in urma audierilor. continuă pe Adevărul

Audierile ministrilor din Cabinetul Citu, la final 9 avize pozitive si 7 negative Urmeaza votul in plenul Parlamentului

Ministrii propusi in Cabinetul Citu au fost audiati in ultimele trei zile in comisiile parlamentare de specialitate, noua dintre ei primind aviz pozitiv, iar ceilalti sapte fiind avizati negativ de deputati si senatori.

VIDEO Audierile ministrilor din Cabinetul Citu: Nicolae Ciuca, Adrian Oros si Costel Alexe, aviz pozitiv Catalin Predoiu, Ion Stefan si Lucian Heius, aviz negativ - UPDATE

Audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Florin Citu au inceput marti si vor continua miercuri si joi. Singura schimbare fata de Guvernul Ludovic Orban este la Ministerul Finantelor, unde propus este Lucian Ovidiu Heius.

A doua zi de audieri a ministrilor din Cabinetul Citu

Comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului continua, miercuri, audierea candidatilor propusi sa faca parte din Cabinetul Citu. Primul programat sa apara in fata parlamentarilor este Bogdan Gheorghiu, propus la Cultura, iar de la ora 15. 00 este programata Violeta Alexandru, propusa la Ministerul Muncii.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Violeta Alexandru, aviz negativ pentru functia de ministru al Muncii si Protectiei Sociale

ACTUALIZARE - Aviz negativ pentru ministrul desemnat al Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost exprimate 28 de voturi impotriva si 11 pentru. --- * ACTUALIZARE - Monica Anisie, ministrul propus al Educatiei si Cercetarii a primit aviz negativ. S-au inregistrat 16 voturi pentru, 14 impotriva si trei abtineri. --- *ACTUALIZARE - Ionut Stroe, ministrul propus al Tineretului si Sportului, a primit aviz favorabil. La finalul audierilor s-au inregistrat 22 de voturi pentru, cinci impotriva si o ambtinere din partea membrilor comisiei.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Bogdan Aurescu, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Afacerilor Externe

ACTUALIZARE - Bogdan Aurescu, ministrul propus al Afacerilor Externe a primit aviz pozitiv pentru a treia oara consecutiv. in favoarea sa au votat 23 de parlamentari, iar 7 s-au exprimat impotriva. --- * ACTUALIZARE - Aviz negativ pentru ministrul desemnat al Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost exprimate 28 de voturi impotriva si 11 pentru.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Virgil Popescu, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei

ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Bogdan Aurescu, ministrul propus al Afacerilor Externe a primit aviz pozitiv pentru a treia oara consecutiv. in favoarea sa au votat 23 de parlamentari, iar 7 s-au exprimat impotriva.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Marcel Vela, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Afacerilor Interne

ACTUALIZARE - Marcel Vela a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Afacerilor Interne din partea Comisiilor reunite pentru aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului. S-au inregistrat 17 voturi pentru, 5 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri.

Calendarul audierii ministrilor din Guvernul Citu

Audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Florin Citu incep marti si dureaza trei zile. Potrivit lui Titus Corlatean, vicepresedintele Senatului, acestea se vor desfasura.

Trei zile pentru audierile ministrilor din Guvernul Citu. Votul de investitura ar urma sa fie dat lunea viitoare

Votul de investitura a guvernului Citu ar urma sa fie dat luni, 9 martie, audierile ministrilor fiind programate pentru zilele de 3, 4 si 5 martie.

Orban: Vom solicita un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor din Guvernul Citu

Premierul interimar Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat, duminica seara, ca liberalii vor solicita in Birourile Permanente ale Parlamentului un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor propusi in Guvernul Florin Citu, apreciind ca votul in plen ar putea fi stabilit peste o saptamana.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )