Libnet.ro
UNICEF

18:46

Ultima zi din viata noastra, asa cum o stim: Proteste de amploare anuntate, pentru duminica, impotriva modificarilor la legile justitiei

B1 B1,
Ultima zi din viata noastra, asa cum o stim: Proteste de amploare anuntate, pentru duminica, impotriva modificarilor la legile justitiei

Mii de oameni se pregatesc sa iasa din nou in strada, duminica seara, pentru a manifestat impotriva atacului dat de PSD-ALDE la adresa justitiei prin modificarile la legile justitiei pregatite. continuă pe B1

Ultima zi din viata noastra

PSD si ALDE nu s-au atins astazi de procedura de numire a procurorilor sefi dintr-un singur motiv: se tem ingrozitor de mitingul de duminica. Au votat in comisia speciala impotriva propriului amendament de modificare a legilor justiei pentru a nu irita si tare opinia publica, ajunsa in punctul de fierbere. Avem insa toate indiciile ca au facut doar o concesie de ordin tactic. Au pastrat atributiile presedintelui in ce priveste numirea si revocarea procurorilor sefi cu scopul de a adormi vigilenta strazii. De ce i-ar fi oferit acum, cu doua zile inainte de marele miting, noi motive de a protesta?.

Doliu in muzica. O figura importanta a rock-ului s-a stins din viata la 59 de ani

Cantaretul si compozitorul american Tommy Keene, veteran al genurilor new wave si power-pop, a murit la varsta de 59 de ani. Muzicianul rock s-a stins din viata miercuri noapte, in somn,.

Doliu in lumea filmului. Un mare actor si producator s-a stins din viata

Un mare actor si producator de filme s-a stins din viata. Peter Berling a murit la varsta de 83 de ani. De-a lungul carierei sale de actor, a jucat in peste 130 de filme. Printre cele mai cunoscute.

Din pacate, o veste trista! Un indragit actor s-a stins din viata (FOTO, VIDEO)

Este doliu in familia unui mare cantaret American, care s-a stins din viata la varsta de 67 de ani, in Florida. Este vorba despre David Cassidy, un cunoscut cantaret care a jucat.

O cunoscuta scriitoare romana s-a stins din viata

Scriitoarea Aurelia Marinescu, autoarea Codului bunelor maniere astazi s-a stins din viata la 83 de ani. Anuntul a fost facut de Editura Humanitas. Cu profunda durere Editura Humanitas.

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )