Libnet.ro
UNICEF

05:15

ULTIMA ORA: Cutremur in Romania. Este al doilea in ultimele trei ore

B1 B1,
ULTIMA ORA: Cutremur in Romania. Este al doilea in ultimele trei ore

Un cutremur cu magnitudinea 3 a avut loc in Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, la ora 21:24, la o adancime de 64 kilometri, conform infp. ro Seismul s-a resimtit in apropierea oraselor Odobesti24km),. continuă pe B1

Romania este lovita de fenomene extreme. Tara noastra, intre seceta si vijelie

Romania este lovita de fenomene extreme. Secetea distruge tot ce e in cale. La Buzau pamantul este la fel de uscat ca in iulie, in timpe ce la Baia Mare a facut prapad. Meteorologii au anuntat ca lunile.

ULTIMA ORA: Accident CUMPLIT in Romania! Este unul dintre cele mai GRAVE din Banat! Bilantul MORTILOR

Cinci persoane au murit in urma celui mai grav accident rutier petrecut in Banat in ultimii noua ani, pe o sosea din Timis. Singurul supravietuitor este un copil de opt ani, care a scapat cu rani usoare,.

Accident CUMPLIT la Sinaia: TREI masini au fost implicate! Bilant de ULTIMA ORA

Un accident in care au foat implicate trei autoturisme a avut loc sambata seara la Sinaia, trei persoane fiind ranite usor. Circulatia pe sensul catre Brasov s-a desfasoarat pe un singur fir, scrie.

Anunt de ultima ora pentru posesorii de SUV-uri la mana a doua: Toti soferii trebuie sa stie aceste informatii

Cum interesul romanilor pentru masini SUV este din ce in ce mai mare, iata o lista cu zece modele cu un pret sub 10. 000 de euro, pe care si-l permit destul de multi romani si cu o vechime de trei ani, pentru ca.

Victor Ponta, anunt de ultima ora. Mutarea pe care o face in Parlament

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat, luni, ca saptamana aceasta va depune cerere pentru pentru infiintarea de grup parlamentar. Saptamana aceasta vom depune cerere pentru.

ULTIMA ORA: Caz SOCANT in Bucuresti! Un copil de 9 ani si-a iNJUNGHIAT in gat bunica

Caz socant in Bucuresti. Un copil de 9 ani si-ar fi injunghiat, marti, bunica. Baiatul pe nume Dragos ar fi sunat la 112 si ar fi anuntat ca femeia este taiata in zona gatului si sangereaza abundent.

Pro Romania este o opozitie la Dragnea

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ieri seara, la TVR 1, ca partidul condus de Victor Ponta, Pro Romania, este o opozitie pentru Liviu Dragnea, nu pentru curentul socialist. Basecu sustine ca batalia dintre Ponta si Dragnea este batalia unor oameni de proasta calitate, care se folosesc de apropiatii loi si apoi ii parasesc.

Informatii de ULTIMA ORA despre masinile la mana a doua: Verifica RAPID acest lucru, s-ar putea sa te coste SCUMP...

Masinile la mana a doua sunt extrem de populare printre romani, avand in vedere pretul lor mai mic. Iata cateva sfaturi despre autoturismele second-hand, care sa va ajute sa le vindeti mai scump si sa le c.

Ultima ora! AVALANSA in Piatra Craiului: Tone de zapada si pamant au SPULBERAT totul in cale. Interventia fortelor de ordine e in curs!

O avalansa s-a dezlantuit pe neasteptate duminica an muntii Piatra Craiului, surprinzand doua masini pe un drum judetean din zona. O femeie a fost ranita iar autovehiculele au fost grav.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )