Libnet.ro
UNICEF

05:15

Pro Romania este o opozitie la Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pro Romania este o opozitie la Dragnea

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ieri seara, la TVR 1, ca partidul condus de Victor Ponta, Pro Romania, este o opozitie pentru Liviu Dragnea, nu pentru curentul socialist. Basecu sustine ca batalia dintre Ponta si Dragnea este batalia unor oameni de proasta calitate, care se folosesc de apropiatii loi si apoi ii parasesc. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Pro Romnia este o opozitie la Dragnea, nu la curentul socialist. E vorba de batalia ntre doi oameni de proasta calitate umana

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat luni seara, la TVR 1, ca partidul condus de Victor Ponta, Pro Romania, este o opozitie pentru Liviu Dragnea, nu pentru curentul socialist. Basecu sustine ca batalia dintre Ponta si Dragnea este batalia unor oameni de proasta calitate, care se folosesc de apropiatii loi si apoi ii parasesc.

Ponta da lovitura dupa lovitura. Un fost ministru de Finante s-a inscris in Pro Romania

Inca un fost ministru a decis sa se alature formatiunii conduse de Victor Ponta si Daniel Constantin, Pro Romania. De data aceasta, este vorba de Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor Publice in.

Victor Ponta a lansat partidul PRO-Romania: Tara risca sa intre intr-o noua criza in 2020. Nu vreau in acest partid baronetul si oprisanii (VIDEO)

Luni a avut loc evenimentul de lansare al noului partid al lui Victor Ponta, PRO- Romania. Cu aceasta ocazie, fostul premier a lansat mai multe atacuri la adresa fostului sau partid, PSD. CLICK AICI - Anunt de.

Victor Ponta: Cel mai natural aliat al Pro Romania sigur ca ar fi PSD

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, luni, in cadrul ceremoniei de lansare a partidului, ca nu va reveni in PSD, insa ar fi de acord cu o alianta intre formatiunea pe care o conduce acum si vechiul sau partid, scrie Ziare. com.

Victor Ponta, audiat la Tribunalul Satu Mare: Liderul Pro Romania da declaratii intr-un dosar de santaj

Victor Ponta s-a prezentat marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat. Liderul Pro Romania a fost chemat sa dea declaratii, in calitate de martor, in dosarul de santaj in care au fost trimisi in.

Victor Ponta, audiat la Tribunalul Satu Mare: Liderul Pro Romania da declaratii intr-un dosar de santaj (VIDEO)

Victor Ponta s-a prezentat marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat. Liderul Pro Romania a fost chemat sa dea declaratii, in calitate de martor, in dosarul de santaj in care au fost trimisi in.

Victor Ponta anunta congresul formatiunii Pro Romania

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat, luni ca in octombrie-noiembrie formatiunea sa va organiza congres in cadrul caruia vor fi desemnati candidatii pentru Parlamentul European, dar si pe.

Pro Romania depune saptamana viitoare cerere pentru grup parlamentar. Ponta: Acum avem 11 parlamentari si vor mai veni

Partidul Pro Romania, fondat de Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Campeanu, va depune saptamana viitoare cerere pentru infiintarea unui grup parlamentar, in prezent in formatiune fiind 11 alesi din legislativ. De asemenea, fostul premier Victor Ponta a sustinut ca partidul va avea si un candidat la alegerile prezidentiale.

Felix Rache, noul strateg pe comunicare al Pro Romania: Ma ocup de lucruri serioase pentru ca momentan piata de umor e ocupata de doamna Dancila

Jurnalistul Felix Rache, fost consilier pe partea de comunicare a fostului premier Mihai Tudose, a anuntat ca s-a inscris in Pro Romania, unde se va ocupa de strategia de comunicare a partidului. Principalele nume din acest partid, care in prezent are 11 deputati, sunt Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Campeanu.

Romania este lovita de fenomene extreme. Tara noastra, intre seceta si vijelie

Romania este lovita de fenomene extreme. Secetea distruge tot ce e in cale. La Buzau pamantul este la fel de uscat ca in iulie, in timpe ce la Baia Mare a facut prapad. Meteorologii au anuntat ca lunile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )