Libnet.ro
UNICEF

00:07

ULTIMA ORA! INCIDENT grav la metrou! O femeie a fost agresata in vagon intre Piata Unirii si Izvor

B1 B1,
ULTIMA ORA! INCIDENT grav la metrou! O femeie a fost agresata in vagon intre Piata Unirii si Izvor

Joi seara o femeie a fost agresata intr-un metrou din capitala, de catre un barbat, relateaza Cancan. ro. Se pare ca aceasta a devenit violent dupa ce femeia ar fi facut un gest care l-a deranjat. Incidentul. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

Mesaj de ultima ora de la Ministerul Sanatatii cu privire la coronavirus: A fost emis ordin special!

Ministerul Sanatatii a emis astazi Ordinul ministrului Sanatatii pentru instituirea masurii de carantina a persoanelor in situatia de urgenta de sanatate publica internationala determinata de infectarea cu COVID-19 si stabilirea unor masuri in vederea prevenirii si limitarii efectelor epidemiei.

EXCLUSIV Niciun roman printre persoanele blocate in hotelul din Tenerife. MAE, precizari de ultima ora despre turistii si personalul din Adeje Palace

EXCLUSIV Nu exista romani printre cei 1. 000 de turisti din H10 Costa Adeje Palace, hotel din Tenerife ce a fost plasat in carantina dupa ce un medic din regiunea italiana Lombardia, care petrecuse si el.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )