Libnet.ro
UNICEF

09:15

ULTIMA ORA VIDEO Atac armat in sase locuri diferite din Viena: O persoana a murit Unul dintre atacatori a fost ucis Ministrul de Interne vorbeste despre un aparent atac terorist

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA VIDEO Atac armat in sase locuri diferite din Viena: O persoana a murit Unul dintre atacatori a fost ucis Ministrul de Interne vorbeste despre un aparent atac terorist

Mai multe forte de ordine au fost mobilizate in centrul Vienei, a spus un purtator de cuvant al Politiei dupa ce au fost raportate mai multe focuri de arma in apropierea unei sinagoge, relateaza Reuters. O persoana amurit, iar altele au fost ranite, in timp ce presa straina a vehiculat existenta a sapte oameni decedati. 35: Politia a confirmat ca exista un singur mort si ca un atacator a fost ucis. Au fost atacuri in sase locuri. 20: Ministrul de Interne, Karl Nehammer, a spus ca se crede ca atacul este condus de mai multe persoane, iar probabil mai multe persoane au fost ucise, dar Ambulanta vorbeste despre doar o victima. 15: Presa vorbeste de asemenea despre o luare de ostatici la restaurantul Akakiko. continuă pe Hotnews

Atac armat in Viena. Marturia unui roman din capitala Austriei: Se aud foarte multe semnale de politie si salvari. Cetatenilor evrei li se recomanda sa ramana in locuinte (VIDEO)

Un atac armat a fost comis luni seara in Vinena, la sinagoga Nahe din Seitenstettengasse, din primul district. Mai multe persoane au fost ucise si ranite, iar unul dintre atacatori, ucis, intr-un schimb de focuri.

Atac armat in Franta: Un preot ortodox a fost impuscat (VIDEO)

Un nou atac armat a avut loc in Franta. Un preot ortodox, in varsta de 52 de ani, a fost impuscat si ranit in aceasta sambata dupa-amiaza in arondismentul sapte din Lyon. Preot ortodox impuscat.

Darren Cahill, anunt de ultima ora despre viitorul Simonei Halep! Ce se intampla la inceputul lui 2021

Simona Halep a incheiat sezonul 2020 inca de la inceputul lunii octombrie, dupa eliminarea de la Roland Garros. A fost un an in care jucatoarea din Romania a evoluat in doar sase turnee. Dintre care a reusit sa castige 3! Dar prestatia de la Paris a fost dezamagitoare, dupa o eliminare neasteptata in turul 4, .

Ultima ora! Un TIR plin cu marfa s-a rasturnat in raul Ialomita, in timp ce soferul traversa un pod. in ce stare se afla barbatul

Un incident teribil s-a petrecut in aceasta dimineata in raul Ialomita. Un TIR incarcat cu sticla s-a prabusit in apa, in timp ce soferul voia sa treaca un pod. in urma accidetului, mai multe ambulante SMURD s-au prezentat la fata locului. Barbatul a fost ranit Un apel la 112 a anuntat in aceasta dimineata producerea .

Anunt de ultima ora pentru elevi si profesori. Cum vor functiona scolile in urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti a anuntat ca se va reuni astazi pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele doua saptamani. Cum vor invata elevii in urmatoarele doua saptamani Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, a anuntat in cursul serii de duminica faptul ca nu se vor .

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Ministrul Tataru a vorbit in cursul zilei de duminica despre situatia paturilor din sectiile ATI si despre modernizarea fortata a spitalelor in vreme de pandemie. Din punct de vedere al blocajelor de la Terapie Intensiva, Nelu Tataru a dat asigurari ca nu exista acest lucru, iar cazurile de COVID-19 sunt redirectionate in zonele cu paturi .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora. Cand se redeschid scolile: Copiii sunt transmitatori ai acestei boli

Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, a explicat in cursul serii de joi despre situatia disperata in care se afla Capitala Romaniei, avand o rata de incidenta a cazurilor crescuta. Acesta a dezvaluit cat timp vor mai ramane inchise scolile din Bucuresti, urmand ca elevii sa participe in continuare la cursurile desfasurate online. Este o .

Cel putin 19 morti, majoritatea studenti, intr-un atac armat la Universitatea din Kabul

Cel putin 19 persoane - majoritatea studenti - au fost ucise, iar alte 22 ranite intr-un atac, luni, de catre trei barbati inarmati care au luat cu asalt Universitatea din Kabul, a anuntat Guvernul afgan, relateaza AFP.

Atac armat in Quebec: Doi morti si cinci raniti. Un suspect a fost arestat (FOTO)

Un atac violent a avut loc in Canada . Doua persoane au fost ucise si alte cinci ranite in atacuri prin injunghiere in noaptea de sambata spre duminica din Quebec de catre un tanar care a fost arestat, a sp.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )