Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ultimii doi condamnati la moarte din Europa. Sunt tineri, iar familia lor nu va sti cand si unde vor fi executati

Antena3 Antena3,
Ultimii doi condamnati la moarte din Europa. Sunt tineri, iar familia lor nu va sti cand si unde vor fi executati

Stanislaw si Ilya Kostsew sunt ultimii doi condamnati la moarte din Europa. continuă pe Antena3

Trei minori din Pitesti sunt acuzati de amenintare terorista. DIICOT: Una dintre tinte a fost Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti (VIDEO)

Trei minori din Pitesti sunt acuzati de amenintare terorista si complicitate la amenintare terorista, dupa ce au sunat de mai multe ori la Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti si au amenintat.

Italia: Cum a reusit cea mai afectata tara din Europa sa scape de Covid-19 si cand isi va deschide din nou granitele pentru turisti

La trei luni de la pandemia de Covid-19, Italia isi deschide din nou granitele pentru salvarea sezonului estival. Acesta tara a fost cea mai puternic afectata dintre toate statele europene denoul.

Ben Affleck le-a prezentat-o copiilor sai pe Ana de Armas. Povestea de dragoste dintre cei doi actori devine din ce in ce mai serioasa (FOTO)

Ben Affleck le-a facut cunostinta copiilor sai cu noua sa iubita, Ana de Armas. Cei doi s-au izolat impreuna, iar paparazzi i-au surpins zilnic plimbandu-se prin imprejurimile locuintei lor. Tinand cont de.

Primele cazuri de coronavirus din New York nu au venit din Asia, ci din Europa si din alte parti ale Statelor Unite

Primele cazuri confirmate de Covid-19 in orasul american New York s-au produs in principal din cauza transmiterii necontrolate a virusului din Europa si in alte parti ale Statelor Unite, potrivit unui nou studiu de epidemiologie moleculara efectuat pe 84 de pacienti, potrivit Rador.

1 Iunie: 52.783 de copii din Romania sunt in sistemul de protectie speciala Cati dintre ei sunt declarati adoptabili

In Romania, 52. 783 de copii se aflau, la sfarsitul anului trecut, in sistemul de protectie speciala a copilului. Aceasta inseamna 1,4% din totalul copiilor din Romania - 3. 267, conform datelor transmise de Autoritatea Nationale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA), luni, de Ziua Copilului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )