Libnet.ro
UNICEF

01:05

Umilinta pentru Andone si Pantilimon in meciul cu Real Madrid

Online Sport Online Sport,
Umilinta pentru Andone si Pantilimon in meciul cu Real Madrid

Internationalii Florin Andone si Costel Pantilimon au fost martorii unui esec usturator suferit de echipa lor, Deportivo La Coruna, duminica, in deplasare cu Real Madrid. continuă pe Online Sport

VIDEO Real Madrid - Deportivo La Coruna 7-1/Spectacol pe Santiago Bernabeu - Ronaldo, Bale si Nacho au inscris cate doua goluri

Real Madrid a facut spectacol pe Santiago Bernabeu, impunandu-se cu 7-1 in partida cu Deportivo La Coruna, echipa la care Florin Andone a fost titular. Dupa ce s-au vazut condusi cu 1-0, elevii lui Zinedine Zidane au dat recital la poarta lui Ruben: Ronaldo, Bale si Nacho au inscris cate doua goluri.

VIDEO Cupa Spaniei: Leganes - Real Madrid 0-1/ Asensio a adus victoria in minutul 89

Real Madrid s-a impus la limita in partida de pe terneul celor de la Leganes, scor 1-0, contand pentru mansa tur a sferturilor de finala din Cupa Spaniei. Dupa o noua evolutie stearsa, echipa lui Zinedine Zidana a obtinut victoria cu un minut inainte de finalul timpului regulamentar.

Real Madrid scapa in extremis de o noua rusine

Aflata intr-un moment de criza, Real Madrid a scapat in extremis de un nou moment jenant, joi seara, in prima mansa a sferturilor Cupei Spaniei contra lui Leganes.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )