Libnet.ro
UNICEF

13:15

Una dintre cele mai mari banci din Spania, cercetata pentru spionaj: Telefoanele mai multor politicieni si jurnalisti erau interceptate

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai mari banci din Spania, cercetata pentru spionaj: Telefoanele mai multor politicieni si jurnalisti erau interceptate

Procurorii anticoruptie spanioli au cerut anchetarea Banco Bilbao Vizcaya Argentaria BBVA), a doua mare banca din Spania, intr-un caz de spionaj si coruptie in afaceri. continuă pe Adevărul

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura. Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura, la 51 de ani. Actrita care a jucat in peste 20 de filme a facut dezvaluiri despre viata de familie si a vorbit despre tatal fiului ei, care in acest moment ii plateste pensie alimentara. Manuela Harabor are un copil cu autism si .

Fiica lui Catalin Crisan a intrat la facultate. Si-a ales una dintre cele mai grele meserii

Fiica lui Catalin Crisan a intrat la facultate. Daria si-a actualizat contul personal de Facebook, unde a anuntat ca a a fost admisa la Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. La 19 ani, tanara este pasionata de teatru si modeling, dar si-a ales una dintre cele mai grele meserii. Fiica lui Catalin Crisan a .

Cinci persoane au fost retinute in Romania, in dosarul uneia dintre cele mai mari retele de trafic de persoane

Cinci persoane au fost retinute in Romania, in dosarul uneia dintre cele mai mari retele de trafic de persoane. Interlopii romani au trimis ilegal in America pe la granita cu Mexic sute de persoane printre.

Ce salariu are un vatman, in Romania, si de ce se spune ca este una dintre cele mai periculoase meserii

Unii cred ca ar fi o meserie banoasa, altii spun ca ar fi stresanta. Cat este salariul unui vatman si la cat poate ajunge remuneratia lui lunara pentru serviciile prestate, dar si care este programul de munca, toate acestea in materialul de mai jos. UPDATE: Dupa incidentul din Capitala in care un tramvai a impins .

Kim Jong-un a inspectat un submarin de mari dimensiuni, ce pare capabil sa poarte rachete nucleare. Coreea de Nord are una dintre cele mai numeroase flote de submarine din lume

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a inspectat un submarin de mari dimensiuni, care a fost construit recent si care pare capabil sa poarte rachete nucleare, potrivit Reuters preluat de hotnews. ro.

Alpinistul Alex Gavan a cucerit unul dintre cele mai inalte varfuri din lume. Tricolorul romanesc, arborat la peste 8.000 de metri altitudine

Alpinistul roman Alex Gavan a cucerit, pe 18 iulie, varful Gasherbrum din muntii Karakorum, Pakistan, amplasand astfel tricolorul la peste 8. 000 de metri altitudine, potrivit dcnews. ro.

IT-istii romani au cele mai mici salarii din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in IT le incaseaza specialistii din Estonia, a caror medie salariala neta este de 1. 567 de euro pe luna, potrivit eJobs. Ei sunt urmati de cei Slovenia, cu 1. 341 de euro lunar, cei din Cehia, cu 1. 289 de euro si cei din Slovacia, care castiga, in medie, 1. 159 de euro.

De ce ii e frica lui Ion Tiriac? Cel mai bogat roman dezvaluie una dintre cele mai mari temerile ale sale

Ion Tiriac a implinit anul acesta 80 de ani si este socotit cel mai bogat roman, avand o avere estimata la peste un miliard de dolari.

Cuc: Autostrada Brasov-Comarnic pe buget de stat va avea sansele cele mai mari sa se finalizeze in perioada urmatoare

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a declarat marti ca introducerea autostrazii Brasov-Comarnic pe buget de stat va avea sansele cele mai mari sa se finalizeze in perioada urmatoare, iar impactul nu va fi unul mare, intrucat platile se vor face pe masura ce lucrarile vor avansa.

Caldura sufocanta in Europa. Care sunt tarile care au trait cele mai fierbinti zile din istorie

Europa fierbe. Belgia, Olanda si Germania au trait cele mai fierbinti zile din istorie, iar ce e mai rau inca nu a venit. Belgia a declarat cod rosu de caldura pentru toata tara, o masura fara precedent.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )