Libnet.ro
UNICEF

07:15

Unde se afla cei mai fericiti copii din lume

România Liberă România Liberă,
Unde se afla cei mai fericiti copii din lume

Copiii din Romania sunt cei mai fericiti din lume, urmati de cei din Columbia, in timp ce sud-coreenii si britanicii sunt cei mai nefericiti. continuă pe România Liberă

Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume

Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume. Nu e un slogan, e rezultatul unei cercetari facute in Marea Britanie. Daca noi, adultii, suntem printre nefericitii planetei, asa cum reiese din studii.

Stare de urgenta in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume sta sa erupa

Presedintele din Ecuador, Rafael Correa, a declarat stare de urgenta, din cauza activitatii in crestere a vulcanului Cotopaxi. Vulcanul este foarte aproape de capitala Quito. Cotopaxi este.

Copiii romani, cei mai fericiti din Europa! Cum explica specialistii acest clasament surprinzator

Copiii romani sunt cei mai fericiti din Europa, potrivit unui studiu de amploare facut de o asociatie britanica, la care au participat elevi cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani din 15 tari. Copiii romani ocupa locul doi in lume, in topul fericirii, dupa cei din Columbia, in timp ce la coada clasamentului s-au situat tari precum Marea Britanie si Germania.

Cine e cea mai eleganta printesa din lume

Cine e cea mai eleganta printesa din lume? Sau, mai bine zis, cea mai eleganta reprezentanta a unei famlii regale din Europa? Ei bine, nu este vorba de Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ea fiind, probabil, doar cea mai celebra. In urma unui sondaj, revista Hello a desemnat o alta personalitate regala ca fiind cea mai eleganta. Iata despre cine este vorba.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

FOTO. Descoperire REMARCABILA a oamenilor de stiinta: A fost gasita cea mai veche planta din lume

Ramasitele fosilizate ale celei mai vechi flori din lume a fost descoperita in Spania.

Una dintre cele mai rare masini din lume s-a vandut pentru 13,75 milioane de dolari

Una dintre cele mai rare masini din lume, un McLaren F1 LM, a fost vanduta recent de casa Sothebys. Cineva a platit 13,75 milioane de dolari pentru bijuteria coroanei dintr-o colectie intreaga de.

Faze Tari: Ea e cea mai batrana mama din lume. Are 17 copii si a nascut recent cvadrupleti; Astronautul Edgar Mitchell arunca bomba: Ne-au vizitat extraterestrii; Ce a gasit un barbat intr-un sandvis i-a intors stomacul pe dos

Concurs de strigat porcii si barbatii, in SUA. Participantii si-au testat creativitatea si plamanii in fata publicului. Un concurs mai putin obisnuit. Femeia care face senzatie pe internet datorita felului in care arata, desi are 60 de ani. Cum se mentine in forma. O femeie in varsta de 60 de ani a devenit.

Cel mai spectaculos traseu din lume parcurs cu trenul - fotografii inedite

Fotograful Rolf Sachs a imortalizat o calatorie cu trenul prin Alpi intre Elvetia si Italia, de-a lungul a doua cai ferate care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO, Albula si Bernina. Peisajele captate din.

Imaginea care a transformat-o in cea mai detestata mama din lume. Cum si-a fotografiat copilul bolnav de sindromul Down

Am fost gresit inteleasa! Este mesajul unei mame din Marea Britanie, care si-a folografiat copilul bolnav in masina de spalat. Courtney Stewart sustine ca micutul, care sufera de sindromul Down, s-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )