Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai spectaculos traseu din lume parcurs cu trenul - fotografii inedite

Antena3 Antena3,
Cel mai spectaculos traseu din lume parcurs cu trenul - fotografii inedite

Fotograful Rolf Sachs a imortalizat o calatorie cu trenul prin Alpi intre Elvetia si Italia, de-a lungul a doua cai ferate care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO, Albula si Bernina. Peisajele captate din. continuă pe Antena3

FOTO. Dubai-Panama City, CEL MAI LUNG zbor din lume. Ce avion poate zbura NON-STOP aproape 18 ore

Cursa Dubai - Panama City va fi cel mai lung zbor one-way din lume, atat ca distanta, cat si ca durata. Mai exact 17 ore si 35 de minute, adica 13. 808 km.

Ce muzica asculta cel mai puternic om din lume?

Casa Alba si-a creat un cont pe Spotify, cel mai mare serviciu online de muzica din lume. Astfel, toata lumea poate sa vada acum care sunt piesele pe care le asculta cel mai puternic om din.

China - cel mai mare exportator din lume

ACTUALIZARE Claudiu Cazacu, XTB: Fluctuatia libera a yuanului, pas esential in atribuirea statutului de moneda de rezerva de catre FMI Decizia de a permite cursului de schimb al yuanului sa fluctueze mai liber este o revolutie de catifea, un pas esential in atribuirea statutului de moneda de rezerva de catre FMI, dar si un pas care afecteaza cei mai importanti parteneri comerciali, ne-a transmis domnul Claudiu Cazacu, analist-sef la XTB Romania.

China - cel mai mare exportator din lume

Devalorizarea yuanului din aceasta saptamana este o binefacere pentru exportatorii si industria grea din China, dar o veste proasta pentru companiile care depind de bunurile importate, potrivit analistilor.

Harta celor mai aglomerate aeroporturi din lume

Din 1998, Aeroportul International Atlanta Hartsfield-Jackson este cel mai aglomerat aeroport din lume, dupa numarul de pasageri. Iata care sunt celelalte cele mai aglomerate aeroporturi.

Cel mai spectaculos clip la 360 de grade va pune in pielea unui pilot

Chiar si daca nu sunteti pasionati de avioane, acest scurt metraj la 360 de grade disponibil mai jos poate fi clasificat ca o experienta unica. Creatorii de continut video se afla intr-o etapa de explorare a posibilitatilor oferite de mediul clipurilor imortalizate la 360 de grade menite, in mare parte, pentru experiente VR. Cu toate [] Cel mai spectaculos clip la 360 de grade va pune in pielea unui pilot Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO. Cum arata cea mai batrana pisica din lume

Cea mai batrana pisica din lume are 26 de ani si 13 zile si se numeste Corduroy. Ea locuieste in localitatea Sisters, statul american Oregon. Joi, a primit titlul de cea mai batrana pisica din lume, din partea reprezentantilor Guinness World Records, relateaza Mediafax.

Elixirul vietii, DEZVALUIT de cei mai batrani gemeni din lume

Cei mai batrani gemeni din lume sunt belgienii Pieter si Paulus Langerock, care au implinit in iulie 102 ani. Cei doi au dezvaluit ca au ajuns la aceasta varsta inaintata deoarece au baut in fiecare zi un pahar de vine rosu .

Cel mai cautat criminal din Spania, prins de Politia Romana. Cand va fi extradat spaniolul

Cel mai cautat criminal din Spania a fost arestat intr-o operatiune spectaculoasa a Politiei Romane. Acesta va sta 15 zile in arest in Romania, de unde nici nu mai vrea sa plece si i-a transmis.

Ianis Hagi, cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1. Gica Hagi: Am vorbit cu capitanii, cu toata echipa, le-am zis sa fie langa el, ca e un baiat tanar, ii dau banderola

Ianis Hagi a devenit cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1, la doar 16 ani, noua luni si 22 de zile. Baiatul a primit banderola pentru prima oara intr-un meci oficial miercuri, 12 august. Ianis a venit prima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )