Libnet.ro
UNICEF

08:30

Copiii romani, cei mai fericiti din Europa! Cum explica specialistii acest clasament surprinzator

Adevărul Adevărul,
Copiii romani, cei mai fericiti din Europa! Cum explica specialistii acest clasament surprinzator

Copiii romani sunt cei mai fericiti din Europa, potrivit unui studiu de amploare facut de o asociatie britanica, la care au participat elevi cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani din 15 tari. Copiii romani ocupa locul doi in lume, in topul fericirii, dupa cei din Columbia, in timp ce la coada clasamentului s-au situat tari precum Marea Britanie si Germania. continuă pe Adevărul

Unde se afla cei mai fericiti copii din lume

Copiii din Romania sunt cei mai fericiti din lume, urmati de cei din Columbia, in timp ce sud-coreenii si britanicii sunt cei mai nefericiti.

Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume

Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume. Nu e un slogan, e rezultatul unei cercetari facute in Marea Britanie. Daca noi, adultii, suntem printre nefericitii planetei, asa cum reiese din studii.

Romania, Germania, Italia si Bulgaria, gazdele celui mai mare exercitiu aerian din Europa, lansat de SUA

Romania, Germania, Italia si Bulgaria vor deveni gazdele celui mai mare exercitiu aerian din Europa de dupa sfarsitul Razboiului rece, lansat de SUA, la care vor participa 4. 800 de militari, relateaza Daily.

Curs descendent pe pietele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, investitorii avand temeri cu privire la mersul economiei mondiale. Unele dintre cele mai afectate au fost titlurile companiilor miniere.

FOTO Gest de omenie in Banat din partea lui Hristo Stoichkov, unul din cei mai mari fotbalisti de pe mapamond

Hristo Stoichkov, unul din cei mai valorosi fotbalisti din istorie, a revenit la Dudestii Vechi, in randul comunitatii bulgare din Banat, pentru sarbatoarea localitatii dar si pentru un gest de omenie.

Cresteri in sectorul ingrijirii sanatatii din Europa

Actiunile de pe pietele din Europa au crescut ieri, in majoritate, pe fondul semnelor de consolidare a economiei SUA.

Primire-surpriza la penitenciar pentru cei sapte violatori din Vaslui

Cei sapte violatori din Valeni au avut parte de un tratament dur din partea detinutilor de la Penitenciarul Vaslui, care au inceput sa ii huiduie imediat ce au ajuns in spatele gratiilor. Potrivit cancan. ro,.

Cei sapte violatori din Vaslui, amenintati de ceilalti detinuti. Miron Cozma: Sa zica mersi ca a luat 8 ani si 4 luni creierul actiunii (VIDEO)

Cei sapte violotori din Vaslui, condamnati luni la inchisoare cu executare pentru fapta comisa, au fost amenintati de ceilalti detinuti din Penitenciarul de la Vaslui, informeaza B1 TV. Miron Cozma a explicat ca.

Cei 7 violatori din Vaslui isi vor afla luni pedepsele. intre timp, victima e acuzata ca a vrut sa se marite cu unul dintre agresori

Cei sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani isi vor afla luni pedepsele. Procesul s-a incheiat vineri dupa 9 ore de audieri in care au fost facute doua cereri de recuzare a.

Stare de urgenta in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume sta sa erupa

Presedintele din Ecuador, Rafael Correa, a declarat stare de urgenta, din cauza activitatii in crestere a vulcanului Cotopaxi. Vulcanul este foarte aproape de capitala Quito. Cotopaxi este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )