Libnet.ro
UNICEF

14:45

Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume

Antena3 Antena3,
Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume

Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume. Nu e un slogan, e rezultatul unei cercetari facute in Marea Britanie. Daca noi, adultii, suntem printre nefericitii planetei, asa cum reiese din studii. continuă pe Antena3

Unde se afla cei mai fericiti copii din lume

Copiii din Romania sunt cei mai fericiti din lume, urmati de cei din Columbia, in timp ce sud-coreenii si britanicii sunt cei mai nefericiti.

Copiii romani, cei mai fericiti din Europa! Cum explica specialistii acest clasament surprinzator

Copiii romani sunt cei mai fericiti din Europa, potrivit unui studiu de amploare facut de o asociatie britanica, la care au participat elevi cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani din 15 tari. Copiii romani ocupa locul doi in lume, in topul fericirii, dupa cei din Columbia, in timp ce la coada clasamentului s-au situat tari precum Marea Britanie si Germania.

Stare de urgenta in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume sta sa erupa

Presedintele din Ecuador, Rafael Correa, a declarat stare de urgenta, din cauza activitatii in crestere a vulcanului Cotopaxi. Vulcanul este foarte aproape de capitala Quito. Cotopaxi este.

FOTO Gest de omenie in Banat din partea lui Hristo Stoichkov, unul din cei mai mari fotbalisti de pe mapamond

Hristo Stoichkov, unul din cei mai valorosi fotbalisti din istorie, a revenit la Dudestii Vechi, in randul comunitatii bulgare din Banat, pentru sarbatoarea localitatii dar si pentru un gest de omenie.

Zodii predispuse la depresie. Care sunt cei mai sensibili nativi si cum isi pot controla aceasta slabiciune

Zodii predispuse la depresie. Semnul astral poate infleunta inclusiv starea de sanatate fizica si psihica, prin urmare exista zodii predipuse la anumite boli, asa cum exista si zodii predispuse la depresie.

Top 5 cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, in luna august

Milioane de euro, pentru un duplex spectaculos sau pentru un penthouse de sute de metri astfel de proprietati se tranzactioneaza si in Bucuresti, nu doar in marile capitale ale lumii. Amenajate cu eleganta, cele mai costisitoare apartamente ale Capitalei vin la pachet cu terase uriase, perfecte pentru petreceri private, pe fundalul unor privelisti unice. Sunt prezenate cateva detalii despre cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, listate in luna august, pe portalul imobiliar IMOPEDIA. ro Amplasate de obicei la ultimele niveluri ale unor imobile de lux, apartamentele de milioane de euro ale Bucurestiului au atuuri spectaculoase, inspirate din reviste sau din filme.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

FOTO. Descoperire REMARCABILA a oamenilor de stiinta: A fost gasita cea mai veche planta din lume

Ramasitele fosilizate ale celei mai vechi flori din lume a fost descoperita in Spania.

Cine e cea mai eleganta printesa din lume

Cine e cea mai eleganta printesa din lume? Sau, mai bine zis, cea mai eleganta reprezentanta a unei famlii regale din Europa? Ei bine, nu este vorba de Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ea fiind, probabil, doar cea mai celebra. In urma unui sondaj, revista Hello a desemnat o alta personalitate regala ca fiind cea mai eleganta. Iata despre cine este vorba.

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )