Libnet.ro
UNICEF

19:00

Unde gasesti cele mai ieftine locuinte din Romania?

România Liberă România Liberă,
Unde gasesti cele mai ieftine locuinte din Romania?

In orasul Resita vei gasi cele mai ieftine locuinte din Romania. Pretul apartamentelor din orasul Resita porneste de la 10. 000 de euro si nu trece de 50. 000 de euro, se arata intr-un reportaj realizat de digi24. ro. continuă pe România Liberă

FOTO Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Baba Ganoush, unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba

Baba Ganoush este unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba, fiind nelipsit de la masa in tari ca Liban, Siria sau Iran. Baba Ganoush este un aperitiv pe baza de vinete coapte si tahini, pasta de susan. Se serveste rece, dupa ce a stat cel putin 2-3 ore la frigider pentru a se intrepatrunde aromele si se potriveste perfect alaturi de painea arabeasca - pita sau lipie si in combinatie cu legume proaspete. Invata mai multe retete pe Bucataria Lidl.

Cele mai ieftine destinatii de vacanta in 2017: un oras din Romania, inclus in top

Site-ul de calatorii Lonely Planet a intocmit topul celor mai ieftine destinatii de vacanta propuse pentru anul 2017. Au fost analizate 84 de tari, in varful topului clasandu-se unul dintre vecinii tarii noastre.

Ziarul Romania Libera a fost votat cel mai bun cotidian din Romania. Distinctia a fost oferita de organizatia elvetiana ICERTIAS

Cotidianul Romania Libera a castigat votul de incredere al cititorilor romani, fiind desemnat cel mai bun ziar din tara, cu cel mai bun raport pret - calitate, distinctia fiind acordata in urma studiului de piata Best Buy Award, realizat in Romania de catre organizatia elvetiana ICERTIAS.

Dacia a fost aleasa una dintre cele mai fiabile masini din Marea Britanie

Marca Dacia are mare succes pe piata britanica, unde un sondaj efectuat printre automobilisti a situat masinile romanesti pe locul trei in topul celor mai fiabile masini, alaturi de marci de renume precum Tesla si Lexus.

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Arad este scoasa la vanzare. Pretul exorbitant cerut de proprietari

Palatul din Arad Andrenyi), care a fost construit intre anii 1880-1890 de catre o familie de comercianti instariti din Ghioroc, este de vanzare. in 1948, cladirea a devenit Palatul Pionierilor, urmand ca din 1990 sa adaposteasca Palatul Copiilor.

Un imobil de 155 de metri se va construi in Romania: Va fi cea mai iNALTA cladire din tara

In primavara acestui an vor incepe lucrarile pentru cea mai inalta cladire din Romania care va avea 155 de metri si se va realiza printr-un proiect multifunctional in Timisoara.

Duminica seara, cel mai mare miting de protest din Romania a fost la Cluj: 3000 de oameni

Duminica seara, in cea de-a 20-a zi de proteste, cel mai mare miting din Romania s-a inregistrat la Cluj-Napoca.

Irlanda, Romania si Bulgaria au inregistrat in ianuarie cele mai scazute rate ale inflatiei anuale din UE

Irlanda, Romania si Bulgaria au inregistrat in ianuarie cele mai scazute rate ale inflatiei anuale din Uniunea Europeana, de 0,2%, 0,3%, respectiv 0,4%, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica Eurostat.

Comisia Europeana: Romania este tara cu cele mai mari inegalitati intre bogati si saraci din UE

Nivelul de saracie al romanilor este in scadere, dar inegalitatea veniturilor ramane cea mai mare din Uniunea Europeana, in conditiile in care cei mai bogati 20% dintre romani castiga de opt ori mai mult decat cei mai saraci 20%, cel mai mare raport din UE, potrivit raportului de tara publicat miercuri de Comisia Europeana CE).

Contractul de finantare pentru cel mai modern Water Park din Romania, prelungit

In Parcul Tineretului din Craiova a fost construit unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din Romania, realizat din bani publici si fonduri europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )