Libnet.ro
UNICEF

05:45

Comisia Europeana: Romania este tara cu cele mai mari inegalitati intre bogati si saraci din UE

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana: Romania este tara cu cele mai mari inegalitati intre bogati si saraci din UE

Nivelul de saracie al romanilor este in scadere, dar inegalitatea veniturilor ramane cea mai mare din Uniunea Europeana, in conditiile in care cei mai bogati 20% dintre romani castiga de opt ori mai mult decat cei mai saraci 20%, cel mai mare raport din UE, potrivit raportului de tara publicat miercuri de Comisia Europeana CE). continuă pe Adevărul

Comisia Europeana: Romania este tara cu cele mai mari inegalitati intre bogati si saraci din UE

Nivelul de saracie al romanilor este in scadere, dar inegalitatea veniturilor ramane cea mai mare din Uniunea Europeana, in conditiile in care cei mai bogati 20% dintre romani castiga de opt ori mai mult decat cei mai saraci 20%, cel mai mare raport.

Interviu cu presedintele ICR. Radu Boroianu: Pentru romani, asta este poate unul din pacatele cele mai mari ale istoriei noastre, si anume ca i-am alungat pe cei mai isteti dintre noi intotdeauna. Si o facem si acum cu varf si indesat

Descendent a doua ramuri din vechile familii romanesti Boroianu si Burillianu Burileanu), Radu Boroianu este presedinte al Institutului Cultural Roman din aprilie 2015. A fost membru al Partidului liberal, secretar de stat in Ministerul Culturii, senator, ministru delegat si ambasador in Elvetia.

Comisia Europeana anticipeaza in Romania un deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2017 si de 3,9% in 2018

Romania va inregistra in 2017 un deficit bugetar de 3,6% din PIB, peste limita de 3% admisa de Uniunea Europeana, iar in 2018 va atinge 3,9% din PIB, ca urmare a reducerilor semnificative de taxe si a majorarii cheltuielilor publice, se arata in raportul de tara publicat miercuri de Comisia Europeana.

Comisia Europeana critica Guvernul Grindeanu: Coruptia din Romania persista. Este un obstacol pentru mediul de afaceri

Comisia Europeana a publicat un raport in care critica Romania, pe motiv ca, in statul roman, coruptia persista, fiind un obstacol pentru mediul de afaceri, informeaza Digi24. Stire in curs de actualizare.

Comisia Europeana poate ajuta Romania sa infiinteze o banca de dezvoltare

Comisia Europeana si-a exprimat acordul pentru oferirea de asistenta tehnica pentru crearea unei Banci de Dezvoltare in Romania, a anuntat astazi Ministerul Finantelor, in urma unei intalniri a ministrului Viorel Stefan cu reprezentantii Comisiei Europene.

Comisia Europeana impune noi reguli pentru multinationale

Marti, Comisia Europeana a luat noi masuri pentru intensificarea luptei impotriva evaziunii fiscale a companiilor multinationale, in contextul in care din anul 2019, la nivel european, inclusiv in Romania, va intra in vigoare o directiva care va uniformiza fiscal activitatea acestor companii.

Irlanda, Romania si Bulgaria au inregistrat in ianuarie cele mai scazute rate ale inflatiei anuale din UE

Irlanda, Romania si Bulgaria au inregistrat in ianuarie cele mai scazute rate ale inflatiei anuale din Uniunea Europeana, de 0,2%, 0,3%, respectiv 0,4%, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica Eurostat.

Unde gasesti cele mai ieftine locuinte din Romania?

In orasul Resita vei gasi cele mai ieftine locuinte din Romania. Pretul apartamentelor din orasul Resita porneste de la 10. 000 de euro si nu trece de 50. 000 de euro, se arata intr-un reportaj realizat de digi24. ro.

FOTO Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Baba Ganoush, unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba

Baba Ganoush este unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba, fiind nelipsit de la masa in tari ca Liban, Siria sau Iran. Baba Ganoush este un aperitiv pe baza de vinete coapte si tahini, pasta de susan. Se serveste rece, dupa ce a stat cel putin 2-3 ore la frigider pentru a se intrepatrunde aromele si se potriveste perfect alaturi de painea arabeasca - pita sau lipie si in combinatie cu legume proaspete. Invata mai multe retete pe Bucataria Lidl.

Cele mai ghinioniste zodii in luna martie 2017

Prima luna a primaverii aduce necazuri pentru unele zodii din horoscop. Ghinionistii se vor confrunta cu tot felul de situatii, din care cu greu vor reusi sa iasa. Iata care sunt cele mai ghinioniste zodii in luna martie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )