Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Arad este scoasa la vanzare. Pretul exorbitant cerut de proprietari

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai frumoase cladiri din Arad este scoasa la vanzare. Pretul exorbitant cerut de proprietari

Palatul din Arad Andrenyi), care a fost construit intre anii 1880-1890 de catre o familie de comercianti instariti din Ghioroc, este de vanzare. in 1948, cladirea a devenit Palatul Pionierilor, urmand ca din 1990 sa adaposteasca Palatul Copiilor. continuă pe Adevărul

FOTO Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Baba Ganoush, unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba

Baba Ganoush este unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba, fiind nelipsit de la masa in tari ca Liban, Siria sau Iran. Baba Ganoush este un aperitiv pe baza de vinete coapte si tahini, pasta de susan. Se serveste rece, dupa ce a stat cel putin 2-3 ore la frigider pentru a se intrepatrunde aromele si se potriveste perfect alaturi de painea arabeasca - pita sau lipie si in combinatie cu legume proaspete. Invata mai multe retete pe Bucataria Lidl.

Festival de goluri si rasturnari spectaculoase de scor in Champions League: Vezi rezultatele uneia dintre cele mai frumoase seri de meciuri din Europa

Seara de marti a adus un adevarat spectacol pentru fanii fotbalului din Europa. in cele doua meciuri ale serii de Champions League s-au marcat nu mai putin de 14 goluri, iar desfasurarea lor a fost de-a.

Dacia a fost aleasa una dintre cele mai fiabile masini din Marea Britanie

Marca Dacia are mare succes pe piata britanica, unde un sondaj efectuat printre automobilisti a situat masinile romanesti pe locul trei in topul celor mai fiabile masini, alaturi de marci de renume precum Tesla si Lexus.

Unde gasesti cele mai ieftine locuinte din Romania?

In orasul Resita vei gasi cele mai ieftine locuinte din Romania. Pretul apartamentelor din orasul Resita porneste de la 10. 000 de euro si nu trece de 50. 000 de euro, se arata intr-un reportaj realizat de digi24. ro.

Cele mai frumoase creatii originale si traditionale din Ardeal. Targ de Martisor la Muzeul Etnografic din Cluj

Martisoare facute de mestesugari, artizani si artisti plastici din intreaga Transilvanie vor fi expuse din 24 februarie in curtea Muzeului Etnografic din Cluj.

VIDEO. Unul dintre cele mai discrete animale, rasul, a fost surprins pe camerele de monitorizare din Parcul National Semenic

Un exemplar de ras, animal vazut rar de oameni, a fost surprins de camerele de monitorizare intr-o padure din judetul Caras-Severin.

Elefantii dintr-o rezervatie naturala din Gabon, decimati de braconaj

Populatiile de elefanti de padure dintr-una dintre cele mai importante rezervatii din Africa Centrala, aflata in Gabon, s-au redus cu aproape 80% intr-un deceniu din cauza braconajului. Conform unui.

De ce romanii cu functii decisive din companiile mari continua sa invete, chiar daca au deja o cariera de succes

Vienna University of Economic and BusinessWU) este una dintre cele mai mari universitati de business din Europa. Dintr-un numar de 22. 000 de studenti, 27 % sunt internationali. Universitatea ofera programe MBA concepute pentru oamenii care ocupa o.

Slava Cerului, bine ca s-a casatorit. Elena Gheorghe, psiholog cu fostele iubite ale fratelui sau: Le ofeream umarul sa planga

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, iar sora sa, Ana, este sotia fotbalistului Paul Pirvulescu. Putini sunt, insa, cei care stiu ca cele doua au si un frate.

Reteta perfecta de paine. Cum prepari cel mai pufos aluat

Una dintre cele mai bune retete de paine. Este delicioasa la micul dejun unsa cu unt si gem si poate fi prajita fara sa-ti faci griji ca se va rupe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )