Libnet.ro
UNICEF

23:45

Unde se mai plimba parlamentarii romani. Care sunt cele mai scumpe destinatii

Antena3 Antena3,
Unde se mai plimba parlamentarii romani. Care sunt cele mai scumpe destinatii

In mai putin de un an deputatii au cheltuit peste 2 milioane de lei pentru deplasarile in strainatate. Cele mai scumpe destinatii au fost Vietnamul, Canada si Mexicul. Cea mai scumpa vizita a. continuă pe Antena3

Oficialii OMV critica modul in care sunt prezentate in public discutiile cu Gazprom

Modul in care sunt prezentate in public planurile grupului energetic austriac OMV privind o cooperare mai stransa cu compania ruseasca Gazprom ar putea dauna OMV, a avertizat marti purtatorul de cuvant de la OMV, Johannes Vetter, pentru agentia APA.

Cele mai atragatoare jocuri din 2015 sunt la reducere pe Xbox Live

Daca ati asteptat pana la aceasta ora sa puneti mana pe unele dintre cele mai populare jocuri din 2015, reducerile din Xbox Live s-ar putea sa reprezinte cea mai buna solutie. in cazul in care va aflati in posesia unei console Xbox si mai aveti cateva zile libere in urmatoarea perioada pe care le puteti [].

Horoscop 2016: Care sunt cele mai norocoase zile din 2016

Anul Maimutei de Foc va aduce modificari in toate planurile. Perioada februarie-martie va fi una de metamorfoza, apoi lucrurile vor intra in normal. Anul 2016 va fi unul al noilor inceputuri. Iata care sunt cele mai.

Care sunt planurile secrete ale lui Klaus Iohannis pentru 2016

Toate semnele arata ca 2016 va fi anul cutremurelor politice. Cele doua seturi de alegeri, locale si parlamentare, pot duce la schimbarea totala a scenei politice. Partide intregi ar putea sa dispara, cel putin.

Ninsorile vin in forta, de duminica. Care sunt primele regiuni afectate

Vremea se mentine frumoasa, dar geroasa. De duminica vin ninsori, in jumatatea sudica a tarii. Iulia Zgripcea vine cu mai multe.

Revelionul pe litoralul romanesc - ce avantaje are si care sunt tarifele

Toate hotelurile de pe litoral care organizeaza petreceri de Revelion au capacitatea ocupata integral, iar preturile pentru cina festiva din noaptea dintre ani nu depasesc 250 lei de persoana, a declarat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )