Libnet.ro
UNICEF

23:45

Horoscop 2016: Care sunt cele mai norocoase zile din 2016

Antena3 Antena3,
Horoscop 2016: Care sunt cele mai norocoase zile din 2016

Anul Maimutei de Foc va aduce modificari in toate planurile. Perioada februarie-martie va fi una de metamorfoza, apoi lucrurile vor intra in normal. Anul 2016 va fi unul al noilor inceputuri. Iata care sunt cele mai. continuă pe Antena3

Cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor

De la superbul inel cu diamant de 33 de karate pe care l-a primit Elizabeth Taylor, pana la cel cu safir detinut de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, iata care sunt cele mai frumoase inele de logodna pe care le-au primit vedetele de peste ocean, si nu numai. Bijuteriile sunt impresionante! .

Cele mai scumpe rochii din filme! Valoreaza milioane!

Rochiile purtate de renumite actrite in cele mai de succes productii din istoria cinematografiei au fost vandute la licitatii cu sute de mii, chiar milioane de dolari. Iata care sunt cele mai scumpe rochii din filme! .

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna: Minus 18 grade la Miercurea Ciuc, Toplita si Petrosani

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna in zonele locuite, de minus 18 grade Celsius, au fost inregistrate in dimineata primei zile a anului 2016 la Miercurea Ciuc si Toplita, in judetul Harghita, precum si la Petrosani, in zona depresionara a judetului Hunedoara. Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 18 de grade Celsius, a fost masurata, vineri, la statia meteo Miercurea Ciuc, in jurul orei 07:30, potrivit Mediafax.

ANUL NOU. Cele mai potrivite MESAJE de ANUL NOU pentru cei dragi

MESAJE DE ANUL NOU Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si.

Cele mai asteptate filme in 2016 VIDEO

Cele mai asteptate filme in 2016. Adevarul va propune lista celor mai asteptate filme ale anului 2016, in prim-plan fiind eroii universului Marvel, povesti adevarate cu actori de renume si continuarea unor filme care au facut istorie.

Cele mai bune telefoane in 2016

In 2016, ne asteptam sau speram) ca unele companii sa faca cateva schimbari majore. Zvonurile despre cele mai bune telefoane din 2016 au inceput deja sa curga . in randurile de mai jos, am incercat sa compilam informatiile pe care le-am gasit: .

Cele mai bune telefoane din 2016: de la iPhone 7 la LG G5

Anul trecut am vazut cateva smartphone-uri foarte interesante. Gigantii au reusit sa ne uimeasca cu o serie de inovatii, iar companiile mai mici au reusit sa se faca remarcate prin telefoane mai ieftine, dar foarte bune. Cum vor arata, totusi, cele mai bune telefoane din 2016? Destul de bine, spunem noi. in 2016, ne asteptam [].

Ce se intampla in mintea noastra atunci cand apare teama de a vorbi in public si fobia sociala. Explicatiile psihologilor pentru una dintre cele mai mari frici

Frica de a vorbi in public este una dintre cele mai raspandite fobii si are la baza anxietatea. Cei care sufera de aceasta tulburare au automat ganduri negative inaintea discursurilor pe care urmeaza sa le sustina, de genul: Ma voi face de rusine, Voi fi criticat si respins. Aceste ganduri activeaza in mod inconstient si involutar sistemul emotional al individului, care devine agitat in respectiva situatie sociala.

Cele mai scumpe deplasari externe facute de deputati in 2015: Vietnam, Canada, Mexic

Deplasarile deputatilor in strainatate au insemnat cheltuieli de la buget de peste 2 milioane de lei numai in primele 10 luni ale anului 2015, cele mai scumpe destinatii fiind Vietnamul, Canada si Mexicul.

Cele mai scumpe deplasari externe facute de deputati in 2015 - Vietnam, Canada, Mexic

Deplasarile deputatilor in strainatate au insemnat cheltuieli de la buget de peste 2 milioane de lei numai in primele 10 luni ale anului 2015, cele mai scumpe destinatii fiind Vietnamul, Canada si Mexicul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )