Libnet.ro
UNICEF

16:30

Care sunt planurile secrete ale lui Klaus Iohannis pentru 2016

Antena3 Antena3,
Care sunt planurile secrete ale lui Klaus Iohannis pentru 2016

Toate semnele arata ca 2016 va fi anul cutremurelor politice. Cele doua seturi de alegeri, locale si parlamentare, pot duce la schimbarea totala a scenei politice. Partide intregi ar putea sa dispara, cel putin. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis contesta decizia prin care a pierdut o casa

Presedintele Klaus Iohannis a contestat decizia prin care a pierdut un imobil din centrul Sibiului. Judecatorii au hotarat ca presedintele sa nu mai fie proprietarul casei, pentru ca, spun acestia, ar fi.

VIDEO Klaus Iohannis: Privesc cu incredere spre 2016. Vreau ca schimbarile in bine sa capete contur si consistenta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj romanilor cu ocazia treceii in noul an in care isi manifesta increderea ca in 2016 schimbarile in bine vor putea sa capete contur si consistenta.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Privesc cu incredere spre 2016. Vreau ca schimbarile in bine sa capete contur

Presedintele Klaus Iohannis priveste cu incredere anul 2016, el afirmand, joi, in mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, ca depinde numai de noi sa folosim oportunitatile pe care le avem pentru a progresa si.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Privesc cu incredere spre 2016; vreau ca schimbarile in bine sa capete contur si consistenta

Presedintele Klaus Iohannis le-a urat, romanilor, un 2016 bogat in impliniri si mai inalt in aspiratii, aratand ca 2015 a fost marcat de grele incercari, cu momente de cumpana si afirmand ca isi doreste ca in noul an schimbarile in bine sa fie tot mai vizibile.

Klaus Iohannis a promulgat noul Cod fiscal si noul Cod de procedura fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de promulgare a noilor reglementari privind Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala, informeaza Administratia Prezidentiala. Cele doua coduri au fost votate de Camera Deputatilor in ultima sedinta din 22 decembrie si vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2016.

Oficialii OMV critica modul in care sunt prezentate in public discutiile cu Gazprom

Modul in care sunt prezentate in public planurile grupului energetic austriac OMV privind o cooperare mai stransa cu compania ruseasca Gazprom ar putea dauna OMV, a avertizat marti purtatorul de cuvant de la OMV, Johannes Vetter, pentru agentia APA.

Valul de ger siberian acapareaza Romania. Care sunt primele regiuni afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de racire accentuata a vremii si intensificari ale vantului, care va intra in vigoare astazi, la ora 13,00, si va expira joi, la ora 13,00.

Revelionul pe litoralul romanesc - ce avantaje are si care sunt tarifele

Toate hotelurile de pe litoral care organizeaza petreceri de Revelion au capacitatea ocupata integral, iar preturile pentru cina festiva din noaptea dintre ani nu depasesc 250 lei de persoana, a declarat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )