Libnet.ro
UNICEF

19:00

De unde va plati Adrian Nastase 400.000 de Euro? Averea familiei fostului premier.

România Liberă România Liberă,
De unde va plati Adrian Nastase 400.000 de Euro? Averea familiei fostului premier.

Potrivit sentintei pronuntate luni de completul de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, fostului premier si lider PSD Adrian Nastase si sotiei acestuia le va fi confiscata suma de 1. 303, 72 lei aproximativ 400. 000 de Euro). Fostul prim-ministru a mai avut de platit o despagubire de 760 de mii de euro catre Inspectoratul de Stat in Constructii, dupa condamnarea din dosarul Trofeul Calitatii. La un loc, se ajunge la peste un milion de euro, suma foarte mare pentru . continuă pe România Liberă

De unde va plati Adrian Nastase 400.000 de Euro? Averea familiei fostului premier.

Potrivit sentintei pronuntate luni de completul de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, fostului premier si lider PSD Adrian Nastase si sotiei acestuia le va fi confiscata suma de 1. 303, 72 lei aproximativ 400. 000 de Euro). Fostul prim-ministru a mai avut de platit o despagubire de 760 de mii de euro catre Inspectoratul de Stat in Constructii, dupa condamnarea din dosarul Trofeul Calitatii. La un loc, se ajunge la peste un milion de euro, suma foarte mare pentru .

Adrian Nastase, 21 de zile in carantina, la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

35: Adrian Nastase, a ajuns la Penitenciarul Rahova, acolo unde va sta in carantina, timp de 21 de zile, urmand ca, in cel mult o luna, Administratia Penitenciarelor sa ii stabileasca regimul si.

Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara.

Adrian Nastase a declarat, luni, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, o razbunare murdara. Citeste si: Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova. Judecatorii Instantei Supreme i-a condamnat luni, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la .

Ce spun politicienii despre condamnarea lui Adrian Nastase.

Parerile in randul politicienilor romani vizavi de condamnarea lui Adrian Nastase variaza de la o lectie pentru clasa politica la o razbunare politica. Citeste si: Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara Europarlamentarul PDL Monica Macovei considera ca sentinta data de ICCJ in cazul lui Adrian Nastase este un succes al justitiei si o lectie pentru politicieni. Citeste si: Macovei: Condamnarea lui Nastase, o lectie pentru politicieni Liberala Alina Gorghiu .

UPDATE. Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova.

Adrian Nastase va fi dus la Penitenciarul Rahova. El a iesit din sediul Sectiei 2, in jurul orei 18. fostul premier a declarat ca pedeapsa este ingrozitoare si injusta. Este o razbunare murdara --- UPDATE. Mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis pe numele lui Adrian Nastase, a ajuns la politie. In scurt timp, fostul premier va fi escortat la Penitenciarul Rahova. Fostul premier Adrian Nastase a ajuns, luni seara, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, .

Adrian Nastase, incarcerat la Rahova: Pedeapsa este o razbunare murdara

11 - Adrian Nastase a ajuns la Penitenciarul Rahova. 47- Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova,.

Adrian Nastase s-a predat la Sectia 2 Politie.

Adrian Nastase a plecat sa se predea. Fostul premier a iesit din resedinta sa, in urma cu cateva minute. El este insotit de avocatul sau. Mandatul de arestare a fost emis deja. Politia Capitalei sustine ca Nastase se poate preda. --- Ioan Cazacu, avocatul lui Adrian Nastase a declarat ca este vointa clientului sau sa se prezine de buna-voie la autoritati. El va pleca in cateva minujte, alaturi de mine, a spus avocatul. Avocatul Ioan Cazacu a fost, luni seara, la .

Sora lui Adrian Nastase: Cine lupta pentru Romania e pedepsit.

Sora lui Adrian Nastase, Dana Barb, a declarat, luni, ca cine lupta pentru Romania, in clipa de fata, e pedepsit, conform Mediafax. I-am spus: sa-ti vezi de tine, de familia ta, de viata ta, de interesele tale, nu sa lupti pentru Romania. Cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit. N-a vorbit, dar stiu cum gandeste. El totdeauna s-a sacrificat pentru ceilalti, le-a spus jurnalistilor sora lui Adrian Nastase. Citeste si: Nastase se intoarce la puscarie! A primit 4 ani cu .

Dosarul Zambaccian: Adrian Nastase afla astazi daca va fi condamnat

Fostul premier, Adrian Nastase, va afla astazi sentinta in dosarul Zambaccian, in care este acuzat de luare de mita si santaj. In acelasi dosar este acuzata si sotia sa, Dana Nastase. Verdictul a fost amanat de magistratii Inaltei Curti de.

Sentinta definitiva in dosarul Zambaccian, asteptata luni: procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru sotii Dana si Adrian Nastase

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa pronunte, luni, sentinta finala in dosarul Zambaccian, in care fostul premier Adrian Nastase si sotia sa, Dana Nastase, au fost condamnati, in prima instanta, la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, respectiv, folosirea de documente false la autoritatea vamala. Pe 19 decembrie au avut loc pledoariile finale in dosarul Zambaccian. Procurorul DNA a cerut, atunci, inchisoare cu executare pentru sotii Nastase.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )