Libnet.ro
UNICEF

06:30

De unde vin cei mai buni pepeni din Romania VIDEO

Antena3 Antena3,
De unde vin cei mai buni pepeni din Romania VIDEO

Sudul si vestul se bat pentru pepeni. in comuna Tinca, din Bihor, sunt lubenite atat de dulci, incat toata lumea le compara cu cele de Dabuleni, din Oltenia. Ar fi chiar mai bune, spun multi, scrie. continuă pe Antena3

Cei mai BOGATI supereroi din lume. Cine are o avere MAI MARE DECAT PIB-ul LUMII

Cei mai bogati supereroi din lumea benzilor desenate nu se rezuma la Tony Stark si Bruce Wayne. Daca nu stiati, exista si alte personaje a caror averi depasesc pragul miliardelor de dolari, dupa.

MAI urmareste pasagerii din Romania. Suspectii de terorism, ridicati direct de la aeroport

Guvernul a adoptat, prin ordonanta de urgenta OUG), utilizarea datelor din registrele cu numele pasagerilor in scopul prevenirii si combaterii actelor de terorism. MAI va putea urmari astfel cand va decola sau ateriza o anumita persoana pe un aeroport din Romania.

Cele mai vizitate orase din Romania. Care sunt localitatile care atrag cei mai multi vizitatori

Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara si Sibiu se numara printre cele mai vizitate orase din Romania, conform unui top realizat pentru anul 2013 de catre Autoritatea Nationala pentru Tursim ANT).

VIDEO Minunea care l-ar determina pe un medic rezident sa nu plece din Romania

Ioana Cociasu este rezident neurolog intr-un mare spital de stat din Bucuresti, dar isi construieste cariera ca si cum ar lucra in zona corporate: pragmatic, pe termen lung si cu munca. Nu face parte dintre medicii tineri care se plang dand mereu vina pe Sistem. Isi calculeaza fiecare miscare tinand cont de realitatea din jur. Iar acea realitate ii spune ca cei mai buni medici rezidenti dintr-o generatie nu au garantat un post intr-un spital romanesc de stat. Asa ca Ioana Cociasu vrea sa plece din Romania. Exista insa o minune care, daca ar deveni realitate, ar tine-o aici.

Mesaj emotionant al unuia dintre cei mai buni straini care a evoluat in Liga I: Fara voi n-as fi fost nimic! Va iubesc mult!

Spaniolul Pabo De Lucas a plecat de la Petrolul si s-a transferat in Israel, la Beitar Ierusalim si a tinut sa transmisa un mesaj emotionant.

Cele mai frumoase pesteri din Romania: Labirintul, catedrala gotica subterana sau palatul de clestar, in top

Invaluite in mister, presarate cu elemente unice in Europa sau chiar in lume, care atrag ca un magnet cercetatorii, sau cu labirinturi interminabile si intortocheate. Asa ne asteapta cele mai frumoase pesteri din Romania, care nu trebuie ratate in aceasta vara.

Specialisti de la Oxford si Cambridge vin la Cluj la cel mai mare turneu de dezbateri pentru studenti din Romania

UBB si ARDOR Transilvania organizeaza vineri, 10 iulie, si sambata, 11 iulie, la Cluj, a doua editie a turneului international Babes-Bolyai Univeristy Open BBU Open). Acesta se doreste a fi cel mai mare turneu international de dezbateri pentru studenti, din Romania, si unul dintre cele mai mari de acest gen din Europa de Est.

Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania

Pe parcursul timpului, tara noastra a fost tinta unui numar mare de atacuri cibernetice. Totusi, cele mai multe au profitat de naivitatea oamenilor ca sa aiba succes, nu ca ar fi fost exceptionale in strategie. Cu multi ani in urma, virusii se raspandeau pe calculator prin intermediul dischetelor. De atunci, programele malitioase au cunoscut o [] Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

INS: O familie din Romania cheltuie lunar 15 la suta din buget pe carburanti

O familie de romani lasa lunar 15% din venituri in benzinarii, potrivit ultimelor date publicate de Institutul National de Statistica INS), informeaza B1 TV. Cei mai multi bani ii dau locuitorii Capitalei si.

Cei mai fideli barbati in functie de zodie. Care sunt nativii cu adevarat credinciosi partenerei

Cei mai fideli barbati in functie de zodie. Potrivit astrologilor, cinci semne astrale garanteaza fidelitatea nativilor, mai ales atunci cand vorbim de barbati. Zodiile par sa determine o gena astrala a fidelitatii. Este vorba de barbatii nascuti in aceste cinci zodii credincioase, dar si de cei care au un marcaj astral important intr-una dintre aceste zodii ascendentul, Luna, Marte sau Venus in zodia respectiva).

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )