Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unele dintre cele mai bune secvente din filme: cate dintre ele iti sunt cunoscute?

Playtech Playtech,
Unele dintre cele mai bune secvente din filme: cate dintre ele iti sunt cunoscute?

Un utilizator de YouTube a realizat doua materiale cu unele dintre cele mai reusite secvente pe care am avut ocazia de a le vedea in filme. Utilizatorul de YouTube Jim Casey a realizat doua dintre cele mai impresionante videoclipuri pe care am avut ocazia de a le vedea pe YouTube in ultima perioada. Acesta a []. continuă pe Playtech

Cele mai bune bancuri cu politicieni. De ce au parlamentarii salarii asa de mari? Pentru ca prostia se plateste!

Nemultumiti de activitatea politicienilor, romanii au gasit de cuviinta sa faca haz de necaz, astfel ca au inventat mai multe bancuri a caror tinta au devenit politicienii. in cele ce urmeaza va vom prezenta 10 dintre cele mai haioase bancuri ce ii au in prim plan de politicieni.

Una dintre cele mai indragite trupe este in doliu! Mama unui membru One Direction s-a stins din viata la 43 de ani (FOTO)

One Direction, una dintre cele mai indragite trupe de catre adolescentii din toata lumea, trece prin momente foarte dificile. Mama lui Louis Tomlinson, unul dintre membrii formatiei, s-a stins din.

Masini de top: care sunt cele mai sigure modele din clasa

Cele mai sigure masini model 2017 din fiecare clasa Top Safety Pick+) au fost desemnate de Institutul de Asigurare a Sigurantei pe Autostrazi IIHS), organizatia care evalueaza siguranta automobielor in USA. Pentru a obtine aceasta evaluare, un.

Cum scapi de parodontoza cu ajutorul plantelor. Cele mai eficiente ceaiuri recomandate de specialisti

Paradontozele au devenit unele dintre cele mai de temut afectiuni bucale, cauzate de regimul alimentar deficitar, arata spcialistii. Daca pastele de dinti destinate acestei sunt destul de scumpe, o varianta mult mai iefina presupune clatirea gurii cu ceaiuri din amestecuri de plante. Atentie, insa, acestea nu inlocuiesc consultatia medicala.

Ce fac 13 dintre cele mai de succes femei cand se trezesc si care este cel mai des intalnit lucru in rutina lor de dimineata

Primul lucru pe care il faci atunci cand te trezesti iti seteaza tonul pentru ziua care urmeaza. Cateva dintre cele mai de succes femei din lume ne dovedesc ca nu exista o reteta universala pentru a avea o zi perfecta.

Cele mai bune sarmale cu carne de porc

La mesele festive, invita-i pe cei dragi si ofera-le o portie de sarmale cu carne de porc, foarte delicioase si ispititoare. iti va fi greu sa le rezisti.

Cum a luat nastere una din cele mai frumoase poezii din literatura romana. inger si demon, poemul scris de Mihai Eminescu, a fost inspirat de icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Viena |FOTO

Cu aproape 6 milioane de vizitatori anual, catedrala Sfantul Stefan din Viena reprezinta cel mai important obiectiv turistic si religios al Austriei. Un element ce atrage atentia inca de la intrare ii interesaza in mod special pe romani, deoarece aici se afla o icoana a Maicii Domnului, considerata facatoare de minuni si care l-a inspirat pe Mihai Eminescu in realizarea poeziei inger si Demon. Povestea este insa prea putin cunoscuta.

Romania a avut cea mai mare scadere a impozitului la nivel global, in ultimii 20 de ani

Tara noastra a inregistrat, in ultimii 20 de ani, cea mai mare scadere a impozitului de la nivel global, de peste 43%, dar cu toate acestea impozitul pe venit pentru angajatii romani cu salarii mai scazute sunt mai mari decat in multe state din Europa de Vest, reiese dintr-un studiu realizat de compania britanica de contabilitate si consultanta, UHY, care mai arata ca in ultimii 30 de ani PIB-ul Romaniei a inregistrat unele dintre cele mai mici cresteri din lume de 32,6%.

Topul celor mai bune zece universitati din Europa care iti pot asigura un job dupa absolvire

In fiecare an, Quacquarelli Symonds QS), realizeaza un clasament al celor mai bune universitati din lume. Clasificarile se bazeaza pe reputatia institutiei, cadrele didactice, angajatorii si numarul de referinte pe care fiecare universitate le.

Top 10 giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in ultimele 7 zile

Anatomia alergarii - Joe Puleo, Dr. Patrick Milroy 2. Istoria megalomaniei - Pedro Arturo Aguirre 3. Istoria megalomaniei - Pedro Arturo Aguirre 4. Iulius Cezar - Rachel Firth 5. Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor - Simona Tache si Mihai Radu Intra in articol pentru a vedea top 10 cele mai vandute carti din ultimele 7 zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )