Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ungaria cumpara 42 de trenuri cu fonduri europene. CE a aprobat 220 de milioane de euro pentru proiect

Adevărul Adevărul,
Ungaria cumpara 42 de trenuri cu fonduri europene. CE a aprobat 220 de milioane de euro pentru proiect

Comisia Europeana a aprobat acordarea unei sume de 220 de milioane de euro din Fondul de Coeziune pentru achizitia a 42 de trenuri in Ungaria, potrivit unui comunicat al Executivului comunitar. continuă pe Adevărul

Cum sa iei fonduri europene pentru service auto

Romania este corigenta la accesarea de fonduri europene, insa unii dintre cetatenii sai sunt foarte inventivi cand vine vorba de acest aspect. Adevarul va prezinta cum sa accesezi fonduri europene pentru service auto.

UPDATE Perchezitii la APIA Mehedinti, intr-un dosar vizand fraude cu fonduri europene. Mai multi primari si angajati ai APIA, vizati in dosar

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la sediul APIA Mehedinti, precum si la locuintele mai multor persoane vizate intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, afirma surse judiciare, citate de Mediafax. UPDATE Mai multi primari din Mehedinti si angajati ai centrului judetean al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) ar fi vizati in dosarul privind fraude cu fonduri europene.

Oprisan, la un pas de a rata amenajarea Crangului Petresti cu fonduri europene. La fel s-a intamplat si in cazul complexului Caprioara

Amenajarea cu fonduri europene a Crangului Petresti din Vrancea este in pericol. Consiliul Judetean nu a semnat contractul, iar banii sunt disponibili pana in decembrie. Complexul Caprioara, care face obiectul dosarului de coruptie al lui Marian Oprisan, nu este inclus in proiectul de modernizare, care are o valoare de aproape sase milioane de euro.

Perchezitii DNA la APIA Mehedinti, intr-un dosar vizand fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la sediul APIA Mehedinti, precum si la locuintele mai multor persoane vizate intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, afirma surse judiciare.

Perchezitii la APIA Mehedinti, intr-un dosar privind fonduri europene

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la sediul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Mehedinti, precum si la locuintele mai multor persoane vizate intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, afirma surse judiciare, citate de Mediafax.

Perchezitii DNA la APIA Mehedinti, intr-un dosar vizand fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la sediul APIA Mehedinti, precum si la locuintele mai multor persoane vizate intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, afirma surse judiciare, citate de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )