Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ungureanu: Trei milioane de romani din strainatate ar putea reveni in tara

Adevărul Adevărul,
Ungureanu: Trei milioane de romani din strainatate ar putea reveni in tara

Presedintele Partidului Forta Civica Mihai Razvan Ungureanu a declarat, miercuri, ca, in viitorul foarte apropiat, Romania se poate confrunta cu revenirea in tara a aproape trei milioane de romani. continuă pe Adevărul

Ungureanu: Romania se poate confrunta cu revenirea a aproape trei milioane de romani din ...

Copresedintele Aliantei Romania Dreapta Mihai Razvan Ungureanu a declarat, miercuri, ca Romania se poate confrunta in viitorul foarte apropiat cu revenirea in tara a aproape trei milioane de romani care isi vor pierde locurile de munca in strainatate pe seama inactivitatii crase a Guvernului, informeaza Mediafax. Din ce in ce mai multe state membre ale UE, pe seama diminuarii credibilitatii Romaniei, ameninta sau iau deja decizii de inchidere a pietei forte de munca nationale pentru .

Forta Civica propune infiintarea unui serviciu de comunicare de urgenta pentru romanii din strainatate: Adevarata bomba cu ceas despre care nu vorbeste Guvernul USL - restrictiile pe piata muncii din UE

Partidul Forta Civica propune infiintarea unui Serviciu de comunicare de urgenta care sa sesizeze problemele cu care se confrunta romanii din strainatate, sa produca solutii adaptate la realitatile din fiecare tara in care muncesc romanii si sprijin politic. Intr-un comunicat transmis marti de presedintele PFC, Mihai Razvan Ungureanu, se afirma ca adevarata bomba cu ceas despre care nu vorbeste Guvernul USL o reprezinta restrictiile pe piata muncii din Uniunea Europeana. Ceea ce actualul Executiv nu spune este ca, pe fondul crizei si a restrictiilor de pe piata muncii din UE, daca 3 milioane de romani s-ar intoarce acasa, somajul ar creste in Romania la peste 30%, afirma Ungureanu.

Masinile second hand din strainatate, in continuare preferate de romani

Romanii continua sa prefere masinile second hand de import, numarul de autoturisme aduse din strainatate si inmatriculate in tara inregistrand o crestere de 83% in primele 3 trimestre al anului.

Forta Civica propune infiintarea unui Serviciu de comunicare de urgenta pentru romanii din strainatate

Forta Civica propune infiintarea unui Serviciu de comunicare de urgenta care sa sesizeze problemele cu care se confrunta romanii din afara, sa produca solutii adaptate la realitatile din fiecare tara in care muncesc romanii si sprijin politic, arata un comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )