Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unirea Mica, independenta Basarabiei, il castrato si un document obraznic.

România Liberă România Liberă,
Unirea Mica, independenta Basarabiei, il castrato si un document obraznic.

1076: Sinodul de la Worms: Regele german Henry IV obtine revocarea Papei Gigore VII. Marcheaza inceputul unei perioade de infruntari si razboi pentru determinarea puterii regale laice) de a face numiri in pozitii ce faceau parte din ierarhia bisericeasca. 1458: Matei I Corvin este ales rege al Ungariei 1639: Este constituita oficial colonia Connecticut 1656: Paseste pe pamant american primul si ultimul evreu ce va fi acuzat de blasfemie in colonia Maryland Dr. Lumbrozo, un evreu din . continuă pe România Liberă

Calendar, 24 ianuarie: Unirea Mica, independenta Basarabiei, il castrato si un document obraznic.

1076: Sinodul de la Worms: Regele german Henry IV obtine revocarea Papei Gigore VII. Marcheaza inceputul unei perioade de infruntari si razboi pentru determinarea puterii regale laice) de a face numiri in pozitii ce faceau parte din ierarhia bisericeasca. 1458: Matei I Corvin este ales rege al Ungariei 1639: Este constituita oficial colonia Connecticut 1656: Paseste pe pamant american primul si ultimul evreu ce va fi acuzat de blasfemie in colonia Maryland Dr. Lumbrozo, un evreu din .

Cum sarbatoresc romanii din fiecare judet al tarii Unirea Mica

Romani din toate colturile tari au iesit in strada pentru a sarbatori implinirea a 155 de ani de la Unirea Mica, marcand data de 24 ianuarie printr-o serie de evenimente dedicate momentului istoric. Sustinatorii Unirii au anuntat ca vor organiza hore, honcerte si flash-mob-uri.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )