Libnet.ro
UNICEF

22:30

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO

Antena3 Antena3,
UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO. CS Universitatea Craiova joaca sambata cu liderul CFR Cluj, in etapa a treia din faza play-off a Ligii I de fotbal, pe stadi. continuă pe Antena3

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1 Capul de afis al etapei a treia din play-off-ul Ligii 1 este tinut de meciul de sambata, ora 20:45, de pe Ion Oblemenco dintre CSU Craiova si CFR Cluj.

SEVILLA - BARCELONA LIVE in La Liga. ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

SEVILLA - BARCELONA LIVE in La Liga. ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. LIVE VIDEO pe DIGISPORT de la 21:45. Fundasul dreapta francez Lucas Digne s-a accidentat in meciul amical al Frantei cu Columbia 2-3) si.

LIVE CSU Craiova - CFR Cluj (20:45)

Derby-ul rundei in playoff se joaca la Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

LIVE CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Derby-ul rundei in playoff se joaca la Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Derby-ul rundei in playoff s-a jucatla Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

Liga 1: CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata sambata, pe teren propriu, in compania liderului CFR Cluj, in etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

JUVENTUS - AC MILAN LIVE in SERIE A. ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

JUVENTUS - AC MILAN LIVE in SERIE A. ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. LIVE VIDEO pe DIGISPORT de la 21:45. Tehnicianul echipei de fotbal Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a anuntat vineri ca italianul Giorgio.

FCSB- CSM POLI IASI LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1

FCSB- CSM POLI IASI LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1 Al doilea meci de play-off de duminica este unul cu implicatii majore la titlu. Vicecampioana FCSB primeste, pe Arena Nationala, vizita celor de la CSM Poli.

SEVILLA - BARCELONA LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LA LIGA

SEVILLA - BARCELONA LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LA LIGA Sambata, in ultima zi a lunii martie, de la ora 21:45, Barcelona va juca in provincia Andaluzia cu FC Sevilla, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan.

Calcule la titlu. Becali: La Craiova CFR ar fi bun un egal

Patronul FCSB, Gigi Becali, urmareste cu interes disputa dintre CSU Craiova si CFR Cluj de la finalul acestei saptamani.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )