Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga 1: CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata sambata, pe teren propriu, in compania liderului CFR Cluj, in etapa a treia a play-off-ului Ligii I. continuă pe Hotnews

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1 Capul de afis al etapei a treia din play-off-ul Ligii 1 este tinut de meciul de sambata, ora 20:45, de pe Ion Oblemenco dintre CSU Craiova si CFR Cluj.

LIVE CSU Craiova - CFR Cluj (20:45)

Derby-ul rundei in playoff se joaca la Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

LIVE CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Derby-ul rundei in playoff se joaca la Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Derby-ul rundei in playoff s-a jucatla Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO. CS Universitatea Craiova joaca sambata cu liderul CFR Cluj, in etapa a treia din faza play-off a Ligii I de fotbal, pe stadi.

Calcule la titlu. Becali: La Craiova CFR ar fi bun un egal

Patronul FCSB, Gigi Becali, urmareste cu interes disputa dintre CSU Craiova si CFR Cluj de la finalul acestei saptamani.

Mangia solicita modificarea regulamentului in Liga 1

Devis Mangia, antrenorul echipei CSU Craiova, considera ca regulamentul din Liga 1 Betano ar trebui modificat pentru sezonul urmator.

SOC in lumea fotbalului international: Un fost jucator de la CFR Cluj a incercat sa se sinucida

Pelayo Novo, fost jucator al echipei CFR Cluj, in prezent jucatorul echipei Albacete, a sarit de la etajul trei al unui hotel in care se afla inainte meciului cu Huelva, in incercarea de a se sinucide. Cei.

Liga 1: Programul meciurilor din etapa a treia de play-off si play-out

Competitia din Liga 1 se va relua vineri 30 martie), cu etapa a treia din play-off si play-out, dupa pauza dedicata partidelor disputate de echipele nationale. Capul de afis al acestei runde este duelul dintre CS U Craiova si CFR Cluj, care a fost programat sambata 31 martie), de la ora 20.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )