Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE CSU Craiova - CFR Cluj (20:45)

Online Sport Online Sport,
LIVE CSU Craiova - CFR Cluj (20:45)

Derby-ul rundei in playoff se joaca la Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video . continuă pe Online Sport

LIVE CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Derby-ul rundei in playoff se joaca la Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Derby-ul rundei in playoff s-a jucatla Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1 Capul de afis al etapei a treia din play-off-ul Ligii 1 este tinut de meciul de sambata, ora 20:45, de pe Ion Oblemenco dintre CSU Craiova si CFR Cluj.

Liga 1: CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata sambata, pe teren propriu, in compania liderului CFR Cluj, in etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO. CS Universitatea Craiova joaca sambata cu liderul CFR Cluj, in etapa a treia din faza play-off a Ligii I de fotbal, pe stadi.

Calcule la titlu. Becali: La Craiova CFR ar fi bun un egal

Patronul FCSB, Gigi Becali, urmareste cu interes disputa dintre CSU Craiova si CFR Cluj de la finalul acestei saptamani.

SOC in lumea fotbalului international: Un fost jucator de la CFR Cluj a incercat sa se sinucida

Pelayo Novo, fost jucator al echipei CFR Cluj, in prezent jucatorul echipei Albacete, a sarit de la etajul trei al unui hotel in care se afla inainte meciului cu Huelva, in incercarea de a se sinucide. Cei.

Un fost jucator al CFR Cluj a incerca sa se sinucida. S-a aruncat de la etajul trei al unui hotel

Pelayo Novo, jucator al echipei Albacete, a incercat sa se sinucida, dupa ce a sarit de la etajul trei al unui hotel in care se afla formatia spaniola inainte meciului cu Huelva. Pelayo Novo Garcia a venit l.

LIVE Dinamo - Juventus (20:45)

Campionatul se reia vineri seara cu doua meciuri din playout, unul dintre acestea fiind Dinamo - Juventus, un derby bucurestean din a doua jumatate a clasamentului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )