Libnet.ro
UNICEF

08:00

Universitatea de Vest din Timisoara face un anunt despre teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Universitatea de Vest din Timisoara face un anunt despre teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi

Conducerea Universitatii de Vest din Timisoara i-a solicitat Scolii Doctorale de la Facultatea de Drept, unde Laura Codruta Kovesi a sustinut teza de doctorat, un punct de vedere asupra lucrarii scrise de sefa DN. continuă pe Antena3

Universitatea de Vest reanalizeaza teza de doctorat a Codrutei Kovesi. Reactia, provocata de asociatia care a emis verdictul de plagiat fara a studia lucrarea

Conducerea Universitatii de Vest din Timisoara i-a solicitat Scolii Doctorale de la Facultatea de Drept, unde Laura Codruta Kovesi a sustinut teza de doctorat, un punct de vedere asupra lucrarii scrise de sefa DNA. Scoala doctorala de la Drept a mai emis un punct de vedere pe aceasta tema in 2012.

An nou, probleme vechi: Studentii de la Universitatea Ovidius din Constanta se plang ca sunt nevoiti sa stea in camere cu gandaci si mobilier uzat (VIDEO)

Un nou an universitar, acelasi probleme. Studentii din caminele de la Universitatea Ovidius din Constanta se plang ca sunt nevoiti sa stea in camere cu gandaci si mobilier uzat. De cealalta.

Situatie halucinanta la Universitatea Ovidius din Constanta. Un profesor este platit pentru 1.200 de ore predate pe saptamana

Un profesor de la Universitatea Ovidius din Constanta este platit pentru mai bine de 1. 200 de ore predate intr-o saptamana, lucru realmente imposibil. Aceastasituatie anormala a fost.

Femeia care a prevestit dezastul din Colectiv, declaratie terifianta despre viitorul cutremur mare din Romania

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevestit dezastrul din Colectiv, sustine ca a avut viziuni despre cutremurul de sambata seara inca din zorii zilei de 17 septembrie. Cu exact o saptamana inainte de cutremur sambata, 17.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )