Libnet.ro
UNICEF

10:31

UNJR cere clarificarea procedurii prin care ministrul Justitiei a propus-o din nou pe Kovesi la conducerea DNA

România Liberă România Liberă,
UNJR cere clarificarea procedurii prin care ministrul Justitiei a propus-o din nou pe Kovesi la conducerea DNA

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa amane audierea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al DNA. continuă pe România Liberă

UNJR cere CSM amanarea intervievarii Codrutei Kovesi

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) cere Consiliului Superior al Magistraturii CSM ) amanarea intervievarii Codrutei Kovesi pana in momentul in care Ministerul Justitiei va face publice criteriile pe care le-a avut in vedere pentru a o propune pe aceasta la conducerea DNA.

Cei patru candidati pentru functia de procuror general, intrevederi cu ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, se intalneste marti cu cei patru candidati inscrisi in cursa pentru functia de procuror general al Romaniei. La data de 23 martie, ministrul va trimite propunerea catre Consiliul Superior al Magistraturii.

Ministrul Justitiei se intalneste cu cei patru candidati la functia de procuror general

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, se intalneste marti cu cei patru candidati inscrisi in cursa pentru functia de procuror general al Romaniei, scrie Agerpres. IN cursa s-au inscris patru candidati. Pe 23 martie propunerea ministrului Justitiei va fi transmisa CSM pentru avizare.

Monica Macovei: Decizia prin care CSM a stabilit ca declaratiile mele afecteaza independenta sistemului judiciar se va preda la facultatile de drept, la rubrica asa nu

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca decizia CSM de saptamana trecuta, prin care Consiliul a stabilit ca declaratiile mele critice la adresa CSM afecteaza independenta sistemului judiciar si prestigiul CSM, se va preda la facultatile de drept, peste niste ani de zile, la rubrica asa nu. Fostul ministru al Justitiei arata ca CSM trebuie sa stie, in primul rand, ce inseamna independenta justitiei. Iar independenta justitiei este dreptul oamenilor, al cetatenilor, la o justitie independenta. Independenta de politic, de coruptie, de orice interes.

Senatorii juristi au respins proiectul de lege prin care hotararile instantelor care nu tin cont de deciziile Curtii Constitutionale devin nule de drept

Comisia juridica din Senat a respins proiectul de lege ce prevede ca hotararile instantelor care nu tin cont de deciziile Curtii Constitutionale sa fie nule de drept. Proiectul de lege, initiat de doi deputati UDMR, a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor.

isi banuia sotul ca o insala si a vrut sa se convinga. Metoda incredibila prin care l-a dat de gol

O femeie care isi suspecta sotul ca o insala cu prietena ei a gasit o metoda inedita pentru a-si confirma banuiala. Aceasta i-a umblat in cutia de prezervative, pe care i le-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )