Libnet.ro
UNICEF

20:30

UNJR: Magistratii din Romania cer ambasadelor sa participe la discutia cu CSM despre implicarea SRI

Antena3 Antena3,
UNJR: Magistratii din Romania cer ambasadelor sa participe la discutia cu CSM despre implicarea SRI

Judecatorii si procurorii din Romania cer ambasadelor sa fie prezente in plenul CSM, in momentul in care va avea loc discutia despre implicarea SRI in justitie, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii. continuă pe Antena3

UNJR: Judecatorii si procurorii din Romania cer ambasadelor sa participe la discutia cu CSM despre implicarea SRI

Judecatorii si procurorii din Romania cer ambasadelor sa fie prezente in plenul CSM, in momentul in care va avea loc discutia despre implicarea SRI in justitie, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii.

Tiganii din Romania, intr-o serie de imagini fascinante ale unuia dintre cei mai mari fotografi

De peste un secol si jumatate sclavia a fost abolita in Romania, dar etnia roma inca nu este privita cu ochi buni. intr-o vreme in care romanii erau condusi de comunisti, fotograful Josef Koudelka a venit in Romania si a documentat prin imagini memorabile poate cea mai discriminata minoritate din lume. Josef Koudelka este unul [] Tiganii din Romania, intr-o serie de imagini fascinante ale unuia dintre cei mai mari fotografi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tily Niculae a deschis primul kid-party boutique din Romania!

Inspirata de propria ei fiica, in varsta de 4 anisori, Tily Niculae a deschis recent primul kid-party boutique din Romania, dedicat exclusiv celor mici! Iata ce inseamna, mai exact, acest concept! .

INFOGRAFIC Demografia din Romania in cateva date si cifre

Romania are una dintre cele mai mari rate ale nuptialitatii din UE circa 4 casatorii la mia de locuitori, potrivit datelor furnizate miercuri de Institutul National de Statistica. Judetul cu cea mai redusa rata a mortalitatii este Iasi, iar in Braila se pronunta cele mai multe divorturi din tara. Localitatea cu cei mai putini locuitori este Batrana Hunedoara), iar localitatea in care 3 barbati se bat pentru doua femei este Ceatalchioi Tulcea). Alte date interesante despre demografia din Romania gasiti in infograficul de mai jos.

Raspunsuri pentru criticii luptei anti-coruptie din Romania

Doua articole recente publicate de New York Times si Newsweek au sugerat ca lupta impotriva coruptiei din Romania ar fi mers prea departe. Lasand deoparte intrebarea de ce doua majore site-uri de stiri americane ar fi publicat in acelasi timp articole ce deplang eforturile unei democratii semi-consolidate pentru a curata guvernul afectat de coruptie, articolele merita un raspuns de la cei ce cunosc si inteleg situatia de pe teren din Romania. Mai intai, ce spun ei. Autorii Luke Dale-Harris in Newsweek, si Patrick Basham de la Democracy Institute pretind ca lupta anti-coruptie ar face mai mult rau decat bine. Citeste articolul in limba engleza pe Contributors. ro.

Noua generatie! Ei se lupta pentru titlul Cel mai bun hairstylist din Romania!

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania se apropie de final. Zece hairstylisti talentati au fost alesi de juriul de specialitate si s-au calificat in finala, iar unul dintre ei va castiga marele titlu, dar si un premiu consistent, in valoare de 3000 de euro.

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Incepand din aceasta saptamana, multumita Google Maps, Salina Turda poate fi vizitata virtual de catre oricine din lume, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile Romaniei: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international ca una dintre cele mai [] Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vicepresedintele Colegiului Medicilor din Romania: Sistemul electronic raspunde cu greseli, se blocheaza cardul

Cardurile de sanatate se blocheaza, pentru ca sistemul informatic nu functioneaza bine si da erori, potrivit vicepresedintelui Colegiului Medicilor din Romania, Mircea Cinteza. Sistemul electronic pe care.

Doi tunisieni au fost expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS (VIDEO)

Doi cetateni tunisieni au fost, vineri, expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS, informeaza B1 TV. Sorin Sava, purtator de cuvant SRI, a declarat ca cei doi tunisieni au venit .

Cei mai mari 100 de angajatori din Romania

Cei mai mari 100 de angajatori din Romania aveau anul trecut un numar mediu de 513. 180 de salariati, fata de 505. 573 de persoane in 2013, potrivit informatiilor oferite Wall-Street. ro de Registrul Comertului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )