Libnet.ro
UNICEF

22:30

Doi tunisieni au fost expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS (VIDEO)

B1 B1,
Doi tunisieni au fost expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS (VIDEO)

Doi cetateni tunisieni au fost, vineri, expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS, informeaza B1 TV. Sorin Sava, purtator de cuvant SRI, a declarat ca cei doi tunisieni au venit . continuă pe B1

Doi tunisieni, adepti ai Statului Islamic, vor fi expulzati din Romania

Doi studenti tunisieni, adepti ai Statului Islamic, care incercau sa racoleze adepti din Romania sunt tinuti sub paza militara si vor fi expulzati din tara noastra. Decizia a fost luata de magistratii Curtii de Apel la cererea SRI. Urmare a masurilor specifice intreprinse de catre SRI, Curtea de Apel Bucuresti a dispus declararea ca persoane indezirabile a doi cetateni tunisieni, pentru o perioada de 10 ani, arata un comunicat al SRI.

Doi tunisieni faceau propaganda ISIS in Romania. Ce masuri a luat SRI

Doi tunisieni au fost expulzati, vineri, din Romania, intrucat erau adeptii gruparii teroriste ISIS. Ei se aflau in adentia SRI din anul 2014.

UPDATECei doi tunisieni declarati indezirabili au parasit Romania fara sa conteste expulzarea. SRI: Acestia au actionat pentru Statul Islamic

UPDATE Masura expulzarii acestora de pe teritoriul Romaniei s-a desfasurat sub supravegherea Inspectoratului General pentru Imigrari, cei doi cetateni tunisieni parasind teritoriul tarii la cererea lor si neatacand hotararea Curtii de Apel Bucuresti, informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel. Urmare a masurilor specifice intreprinse de catre Serviciul Roman de Informatii, Curtea de Apel Bucuresti a dispus, pe 10 iunie, declararea ca persoane indezirabile, pentru ratiuni de securitate nationala, a doi cetateni tunisieni, pentru o perioada de 10 ani, informeaza SRI.

Tiganii din Romania, intr-o serie de imagini fascinante ale unuia dintre cei mai mari fotografi

De peste un secol si jumatate sclavia a fost abolita in Romania, dar etnia roma inca nu este privita cu ochi buni. intr-o vreme in care romanii erau condusi de comunisti, fotograful Josef Koudelka a venit in Romania si a documentat prin imagini memorabile poate cea mai discriminata minoritate din lume. Josef Koudelka este unul [] Tiganii din Romania, intr-o serie de imagini fascinante ale unuia dintre cei mai mari fotografi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Incepand din aceasta saptamana, multumita Google Maps, Salina Turda poate fi vizitata virtual de catre oricine din lume, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile Romaniei: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international ca una dintre cele mai [] Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noua generatie! Ei se lupta pentru titlul Cel mai bun hairstylist din Romania!

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania se apropie de final. Zece hairstylisti talentati au fost alesi de juriul de specialitate si s-au calificat in finala, iar unul dintre ei va castiga marele titlu, dar si un premiu consistent, in valoare de 3000 de euro.

Nicusor Constantinescu a fost suspendat din PSD

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din PSD, printr-un ordin semnat de liderul partidului, Victor Ponta, informeaza Mediafax. Suspendarea lui.

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina Turda

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina de la Turda care a fost in ultimii ani inclusa de publicatiile internationale in topul celor mai frumoase saline din lume. La Turda, sarea se exploateaza inca de pe vremea romanilor, dar salina a avut apogeul intre secolele XVII - XIX. Google va continua sa puna pe Street View si alte atractii turistice, iar printre putinele locuri frumoase pe care Google a vrut sa le puna pe Street View, dar nu i s-a dat voie sa colecteze material foto, se numara complexul Constantin Brancusi din Targu Jiu.

UNJR: Magistratii din Romania cer ambasadelor sa participe la discutia cu CSM despre implicarea SRI

Judecatorii si procurorii din Romania cer ambasadelor sa fie prezente in plenul CSM, in momentul in care va avea loc discutia despre implicarea SRI in justitie, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii.

Nicusor Constantinescu a fost suspendat din PSD

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din PSD, printr-un ordin semnat de liderul partidului, Victor Ponta, dupa ce a trimis adrese in calitate de presedinte executiv al PSD Constanta, desi.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )