Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul din cele mai bune sisteme de invatamant din lume, pe punctul de a fi reformat: Materiile vor fi scoase din programa de invatamant a elevilor finlandezi

B1 B1,
Unul din cele mai bune sisteme de invatamant din lume, pe punctul de a fi reformat: Materiile vor fi scoase din programa de invatamant a elevilor finlandezi

Autoritatile finlandeze intentioneaza sa revolutioneze sistemul de invatamant din aceasta tara, desi este considerat unul dintre cele mai bune din lume. Potrivit descopera. ro, se doreste ca. continuă pe B1

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, test drive cu unul dintre cele mai puternice sedanuri din lume

Alfa Romeo Giulia, inlocuitorul fostului 159 a fost adus pe circuitul de viteza de la Motorpark Adancata pentru a putea fi condus sportiv, intrucat acesta reprezinta cel mai bun mod de a face cunostiinta cu unul dintre cele mai rapide sedanuri din lume.

No Mans Land, una din cele mai premiate povesti ale cinematografului, din 12 noiembrie, pe scena TNB! (P)

Intr-o lume macinata de terorism si razboaie, condusa de organizatii globale si dependenta de mass-media, Teatrul National din Bucuresti aduce in scena, cu o redutabila echipa de creatori, una din cele mai premiate povesti ale cinematografului contemporan, No Mans Land de Danis Tanovic.

Cele mai bune bancuri cu rusi. Raspunsul la intrebarea Care e cel mai periculos vin din lume?

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonisti sunt rusi. Va prezentam o colectie de glume pe aceasta tema.

Cele mai bune leacuri contra tusei

Tusea suparatoare, care insoteste racelile si gripa de sezon, poate fi tratata mai usor daca apelezi la remediile din natura. Iata despre ce leacuri este vorba!.

Putin isi trimite cele mai bune avioane de lupta, Suhoi 35, spre vestul Europei

Rusia trimite un prim lot de avioane de lupta Suhoi 35C in dotarea unui regiment al Fortelor Aeriene din Karelia .

Anuntul surprinzator facut de presedintele ales al SUA, Donald Trump, in primul sau interviu dupa alegere: Obamacare este una dintre prevederile cele mai bune

In primul interviu acordat dupa anuntarea rezultatului cursei pentru Casa Alba, Donald Trump i-a surprins pe toti cu noua sa atitudine. Candidatul vehement din campania electorala a disparut, lasand loc unui politician cu mai mult tact .

Bell Helicopter a semnat un memorandum de intelegere cu IAR Ghimbav care ar putea furniza servicii de mentenanta pentru unul dintre cele mai cunoscute elicoptere de atac

Compania americana Bell Helicopter a semnat un memorandum de intelegere cu IAR - Ghimbav si cele doua parti vor discuta pentru o potentiala colaborare ce ar consta in sprijin tehnic, in caz ca Romania cumpara elicopterul de atac AH-1Z Viper. Stirea a fost semnalata de site-ul specializat resboiu. ro.

Cele mai bune destinatii turistice pentru gurmanzi

Bangladesh, Japonia, Italia si Filipine sunt patru dintre tarile cu cele mai interesante si bune preparate din lume, acestea fiind puncte de bifat pe harta gurmanzilor.

Afla cele mai bune oferte de Black Friday!

Esti curios sa stii care sunt magazinele online cu reduceri de Black Friday in Romania? Noi iti oferim lista cu oferte si promotii! Fie ca vrei sa-ti cumperi haine, incaltaminte,.

Cele mai bune plante care protejeaza ficatul

Intr-o era in care mersul pe jos este un moft, mancarea bio - un lux, iar restaurantele pentru nefumatori erau, pana de curand, raritati, nu e de mirare ca multe persoane se plang de probleme ale ficatului. in ajutorul acestuia vine natura, care ofera o selectie de plante care-l pot proteja.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )