Libnet.ro
UNICEF

09:45

Unul din patronii Colectiv, la 2 ani de la tragedie: Sunt total de acord ca am folosit materiale neconforme

B1 B1,
Unul din patronii Colectiv, la 2 ani de la tragedie: Sunt total de acord ca am folosit materiale neconforme

Luni seara se implinesc 2 ani de la tragicul incendiu din clubul bucurestean Colectiv. 65 de persoane au murit ca urmare a cumplitul eveniment din 30 octombrie 2015. Dupa doi ani in care nu a raspuns. continuă pe B1

Unul din patronii Colectiv, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE la 2 ani de la TRAGEDIE: Am folosit

Luni seara se implinesc 2 ani de la tragicul incendiu din clubul bucurestean Colectiv. 65 de persoane au murit ca urmare a cumplitul eveniment din 30 octombrie 2015. Dupa doi ani in care nu a raspuns.

LIVE VIDEO Sute de persoane participa la un mars de comemorare a victimelor din clubul Colectiv, la doi ani de la tragedie

Un mars de comemorare a victimelor incendiului din clubul Colectiv are loc vineri seara in Bucuresti, la acesta participand sute de persoane. Traficul rutier este inchis si reluat progresiv pe traseul de desfasurare al marsului comemorativ. Duminica, pe 29 ocombrie, se implinesc doi ani de la tragedie.

Doi ani de la incendiul din clubul Colectiv

Luni seara se implinesc doi ani de la incendiul din clubul Colectiv. In noaptea de 30 octombrie 2015, la clubul bucurestean din strada Tabacarilor a izbucnit un incendiu in timp ce , trupa Goodbye to Gravity sustinea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul izbucnit din cauza unor artificii aprinse in timpul concertului s-a extins rapid, cuprinzand in doar cateva zeci de secunde tavanul clubului. 65 de oameni au murit 27 in noaptea tragediei, iar restul ulterior). 162 de raniti au fost spitalizati in noaptea incendiului.

Marsul Chitarelor. Comemorare a victimelor tragediei din clubul Colectiv

Victimele tragediei din Clubul Colectiv vor fi comemorate, vineri seara, in Capitala, prin Marsul Chitarelor. Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv, spune ca la actiunie sunt.

Patron Colectiv, la doi ani de la tragedie:Nu am crezut ca exista vreo stare de pericol. Nu am avut o limita maxima de oameni

Unul dintre patronii Clubului Colectiv, Costin Mincu, a vorbit, in cadrul unui interviu televizat pentru Digi24, despre seara in care s-a produs incendiul, 30 octombrie 2015, despre cauzele tragediei si acuzatiile aduse de procurori.

Antena 3 critica decizia lui Liviu Dragnea de a-si sarbatori ziua de nastere in ziua in care se implinesc doi ani de la tragedia de la Colectiv / Florin Iordache: Sunt doua lucruri diferite, asta e viata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este sarbatorit luni seara la clubul Floreasca din Capitala, unde se afla alaturi de mai multi colegi de partid, dupa ce a implinit sambata 55 de ani, scrie Agerpres. Antena 3 a transmis imagini in direct cu ziaristii care ii intrebau pe deputati daca li se pare moral ca aceasta petrecere are loc in ziua in care se comemoreaza doi ani de la tragedia de la Colectiv.

Antena 3 critica decizia lui Liviu Dragnea de a-si sarbatori ziua de nastere in ziua in care se implinesc doi ani de la tragedia de la Colectiv / Florin Iordache: Sunt doua lucruri diferite, asta e viata / Chemari la un protest in fata clubului Floreasca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este sarbatorit luni seara la clubul Floreasca din Capitala, unde se afla alaturi de mai multi colegi de partid, dupa ce a implinit sambata 55 de ani, scrie Agerpres. Antena 3 a transmis imagini in direct cu ziaristii care ii intrebau pe deputati daca li se pare moral ca aceasta petrecere are loc in ziua in care se comemoreaza doi ani de la tragedia de la Colectiv. UPDATE: Un protest initiat de comunitatea Coruptia ucide este anuntat in aceasta seara in fata clubului Floreasca, unde Liviu Dragnea isi serbeaza ziua de nastere. In timp ce familiile celor de la Colectiv isi plang mortii, Dragnea face petrecere arata initiatorii evenimentului anuntat pe Facebook.

Doi ani de la tragedia din club Colectiv: marturiile emotionante ale supravietuitorilor

In clubul Colectiv, in care se aflau in jur de 300 persoane, in noaptea de 30 octombrie 2015, a izbucnit un incendiu care a luat viata a 64 de tineri. Alti 146 au fost raniti si si-au.

VIDEO+FOTO Peste trei mii de oameni au participat la un mars in memoria victimelor din Clubul Colectiv

Peste 3000 de oameni s-au strans, vineri seara, in Piata Unirii din Bucuresti si au pornit in mars spre sediul fostului Club Colectiv, intr-un gest de comemorare a victimelor incendiului de acum doi ani.

VIDEO+FOTO Peste trei mii de oameni participa la un mars in memoria victimelor din Clubul Colectiv

Peste 3000 de oameni s-au strans, vineri seara, in Piata Unirii din Bucuresti si au pornit in mars spre sediul fostului Club Colectiv, intr-un gest de comemorare a victimelor incendiului de acum doi ani.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )