Libnet.ro
UNICEF

20:15

Unul dintre actionarii CCSB, care facea sondaje pentru trustul Intact: Dan Voiculescu facea presiuni, imi dadea telefon si inregistra convorbirile mele

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre actionarii CCSB, care facea sondaje pentru trustul Intact: Dan Voiculescu facea presiuni, imi dadea telefon si inregistra convorbirile mele

Unul dintre actionarii institutului de sondare CCSB, Mihai Motoc, a declarat, la Romania TV, ca Voiculescu il suna si facea presiuni legate de rezultatele unor sondaje efectuate de catre institut, si sustine ca Voiculescu i-a inregistrat convorbirile cu el si alte persoane. continuă pe Hotnews

VIDEO Unul dintre actionarii CCSB, care facea sondaje pentru trustul Intact: Dan Voiculescu facea presiuni, imi dadea telefon si inregistra convorbirile mele

Unul dintre actionarii institutului de sondare CCSB, Mihai Motoc, a declarat, la Romania TV, ca Voiculescu il suna si facea presiuni legate de rezultatele unor sondaje efectuate de catre institut, si sustine ca Voiculescu i-a inregistrat convorbirile cu el si alte persoane.

Unul din actionarii CCSB, care facea sondaje pentru trustul Intact: Dan Voiculescu facea presiuni, imi dadea telefon si inregistra convorbirile mele

Unul din actionarii institutului de sondare CCSB, Mihai Motoc, a declarat, la Romania TV, ca Voiculescu il suna si facea presiuni legate de rezultatele unor sondaje efectuate de catre institut, si sustine ca Voiculescu i-a inregistrat convorbirile cu el si alte persoane.

Unul dintre suspectii in cazul militarului ucis la Londra a fost inculpat oficial.

Unul dintre cei doi presupusi autori ai uciderii unui militar britanic, saptamana trecuta, la Londra a fost inculpat oficial si va comparea in justitie joi dimineata, a anuntat miercuri seara politia, citata de AFP, potrivit Mediafax. Agenti ai serviciului de contraterorism al politiei l-au inculpat pe Michael Adebowale, in varsta de 22 de ani, pentru uciderea lui Lee Rigby, in varsta de 25 de ani, comisa miercuri, 22 mai, a declarat politia intr-un comunicat. El a fost, de asemenea, .

Mircea Badea si Carmen Bruma, unul dintre cele mai elegante cupluri ale serii la petrecerea Viva!

Ea - o veritabila promotoare a unui stil de viata sanatos, mandra posesoare a unui trup perfect. El unul dintre cei mai directi si acizi oameni de televiziune. Carmen Bruma si Mircea Badea formeaza un cuplu bine sudat si extrem de frumos. Aparitiile lor impreuna la evenimente mondene sunt extrem de rare, insa atunci cand aleg sa raspunda afirmativ unei invitatii, o fac de fiecare data cu stil. Continue reading .

Cel putin unul dintre tablourile furate din Olanda a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru - surse

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, in urma expertizei cenusii ridicate la perchezitii din locuinta acesteia fiind gasite urme de la pictura, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

UPDATE Cel putin unul dintre tablourile furate din Olanda a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru - surse

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam - semnate de Pablo Picasso, Henri Matisse, Claude Monet, Paul Gauguin si Lucian Freud - a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, in urma expertizei cenusii ridicate la perchezitii din locuinta acesteia fiind gasite urme de la pictura, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

UPDATE Cel putin unul dintre tablourile furate din Olanda ar fi fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru - surse

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam - semnate de Pablo Picasso, Henri Matisse, Claude Monet, Paul Gauguin si Lucian Freud - ar fi fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, in urma expertizei cenusii ridicate la perchezitii din locuinta acesteia fiind gasite urme de la pictura, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Actionar al institutului de sondare CCSB: Voiculescu mi-a cerut sa modific cifrele din sondaje

Unul dintre actionarii institutului de sondare CCSB, Mihai Motoc, fost consilier al lui Dan Voiculescu, a afirmat ca fondatorul Partidului Conservator il suna si ii cerea sa modifice rezultatele unor.

FOTO La Slatina a fost inaugurat unul dintre cele mai moderne terenuri de sport pentru licee din tara

Elevii Colegiul National Ion Minulescu din municipiul Slatina sunt in al noualea cer dupa ce reprezentantii primariei au inaugurat, aici, unul dintre cele mai moderne terenuri de sport existente in tara noastra pentru un liceu. Astfel, dupa sase ani, elevii liceului au un teren adecvat in aer liber unde vor putea sa-si efectueze orele de sport si nu numai. in acest interval, ei au desfasurat orele de educatie fizica intr-o sala de sport.

Faze Tari: Pretinde ca a facut 160.000 de exorcizari! Un preot italian vrea sa schimbe regulile in Biserica Catolica; Unul dintre primele calculatoare ale lui Steve Jobs, vandut cu o suma record; E printre cele mai infricosatoare poduri din lume! Ai avea

Ar fi putut fi arestata pentru acel fund bombat: A purtat cei mai mici bikini pe care ii avea. In timp ce o femeie din America a fost arestata. Reusesc sa sara peste doi metri in lungime fara prea mult efort. Cum arata o ora de sport in Kenya. Pe un camp prafuit cativa tineri din Kenya.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )