Libnet.ro
UNICEF

10:15

Unul dintre asasinii militarului ucis in Marea Britanie a marturisit ca adora Al-Qaida

Antena3 Antena3,
Unul dintre asasinii militarului ucis in Marea Britanie a marturisit ca adora Al-Qaida

Unul din cei doi barbati acuzati de uciderea militarului britanic Lee Rigby a marturisit, luni, in fata tribunalului din Marea Britanie, ca adora Al-Qaida si ca ii considera frati pe membrii. continuă pe Antena3

VIDEO Un nou concept TV, denumit realitate structurata, face furori in Marea Britanie

Doua seriale apartinand unui nou concept TV, realitate structurata, un hibrid intre reality-show si documentar, fac furori in Marea Britanie, unde au obtinut cote de audienta uluitoare si multe premii, fiind insa si criticate, sub motivul ca incalca granita dintre realitate si fictiune.

Ion Jinga, la Secvential: Comunitatea romaneasca din Marea Britanie se mobilizeaza

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie se mobilizeaza, iar vocea ei este din ce in ce mai auzita, a declarat ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, intr-o interventie telefonica in editia de.

FACIAS: ingradirea accesului romanilor pe piata muncii din Marea Britanie este ilegala

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) considera ca orice masura adoptata de Marea Britanie pentru a ingradi libera circulatie si accesul romanilor si bulgarilor pe piata muncii este ilegala si profund discriminatorie, arata un comunicat de presa.

Corina Cretu: Marea Britanie ameninta proiectul european.

Europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedintele Grupului Socialist din Parlamentul European, a criticat intentia premierului britanic David Cameron de a limita libera circulatie a fortei de munca din noile state membre ale UE. Daca Marea Britanie va aplica propunerea lui Cameron, propunere sustinuta discret, dar ferm, de Franta si de Germania, o Cortina de Saracie va cadea intre cele doua parti ale Europei si, astfel, Europa Unita va deveni o amintire, un proiect esuat. In esenta, premierul .

Secvential: ROMANOFOBIA in Marea Britanie - Cine este vinovat?

Adrian Ursu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Secvential, despre romanofobie si a prezentat cateva fragmente din emisiuni, respectiv reportaje, care sunt difuzate in Marea Britanie pe fondul.

Traficul aerian in Marea Britanie, perturbat de o defectiune tehnica

O defectiune tehnica la serviciul de control aerian din Swanwick a dat peste cap sambata transportul aerian britanic si a provocat intarzieri si anulari de zboruri in Marea Britanie si Irlanda, au anuntat aeroporturile si autoritatile, potrivit AFP.

Traficul aerian din Marea Britanie si Irlanda, perturbat de o defectiune tehnica

O defectiune tehnica la serviciul de control aerian din Swanwick a provocat haos in transportul aerian britanic si a provocat intarzieri si anulari de zboruri in Marea Britanie si Irlanda, transmite.

GECAD.NET va fi condusa de Cristian Herghelegiu, unul dintre cei mai experimentati directori din IT-ul romanesc

Cristian Herghelegiu, unul dintre cei mai experimentati manageri din industria IT locala, a preluat pozitia de CEO al companiei GECAD NET. El a mai lucrat in grup, iar in trecut a condus si Pay U, insa a activat si la Microsoft, iar anul acesta a condus magazinul online elefant. ro.

Patru copii romani, implicati intr-un accident auto in Belgia: Unul dintre ei se afla la volan (VIDEO)

Patru copii romani socheaza Belgia. Cei patru cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani au fost implicati intr-un grav accident auto. Unul dintre ei era la volan in momentul in care politia a vrut sa opreasca.

Belgia: Patru minori romani, raniti intr-un accident rutier. Unul dintre ei era la volan

Patru copii romani cu varste intre 12 si 14 ani au fost raniti, sambata noaptea, dupa ce masina condusa de unul dintre ei a parasit carosabilul in timp ce erau urmariti de politie, in orasul belgian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )