Libnet.ro
UNICEF

08:00

Unul dintre cei mai dinamici antreprenori din Ardeal vine la Start-Up Wall-Street!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Unul dintre cei mai dinamici antreprenori din Ardeal vine la Start-Up Wall-Street!

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe Wall-Street. ro. Urmareste LIVE intalnirea de miercuri: invitat este unul dintre cei mai apreciati antreprenori din Ardeal. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul ministru din Guvernul Boc Gabriel Sandu, unul dintre cei mai saraci candidati la alegeri.

Fostul ministru al Comunicatiilor din Guvernul condus de Emil Boc, Gabriel Sandu, care candideaza pentru un mandat de senator in Prahova, este unul dintre cei mai saraci candidati, declaratia sa de avere aratand ca nu are niciun fel de bunuri, ci doar datorii si un salariu de 3. 000 de lei lunar. Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, candideaza pentru un mandat de senator in judetul Prahova, sub sigla ARD, .

Business report:Romani din Silicon Valley au venit sa recruteze pentru Twitter. Nu am avea alternative daca ne-am intoarce. In Romania, nu am avea ce face;Unul dintre cei mai mari producatori japonezi de aparatura electronica isi anunta sfarsitul;Acesta e

The Economist / Noul progresism: Cum pot fi combatute inegalitatile, fara sa afectezi cresterea economica. Suprataxarea bogatilor, cresterea impozitelor si a asistentei sociale nu sunt solutii pentru ca nu reduc inegalitatile si afecteaza economiile. Mai degraba este nevoie de o agenda progresista. Cum citesti corect noua eticheta aplicata pe anvelope. Care sunt cele mai bune pneuri pentru masina ta. Soferii vor putea sa isi aleaga cu mai multa usurinta anvelopele pentru masinile pe care le detin, in functie de calitatea acestora, prin intermediul unei etichete.

Presedintele ANCOM: Utilizatorii romani platesc in prezent unul dintre cele mai mici tarife din UE la telefonia mobila

Reglementarea pietei de telecomunicatii din ultimii 10 ani a redus tarifele de terminare a apelurilor la puncte mobile cu aproape 70% de la 9,72 eurocenti in 2003, la 3,07 eurocenti in 2012, consumul mediu crescand exponential cu 269% in acesti 10 ani, iar acest lucru a stimulat concurenta, a stimulat investitiile operatorilor in retele si a functionat in beneficiul utilizatorilor a declarat astazi presedintele autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM), Catalin Marinescu, relateaza sursele de presa.

Marinescu, ANCOM: Utilizatorii romani platesc in prezent unul dintre cele mai mici tarife din UE la telefonia mobila, 2,2 eurocenti pe minut, de 7 ori mai putin decat in 2003

Reglementarea pietei de telecomunicatii din ultimii 10 ani a redus tarifele de terminare a apelurilor la puncte mobile cu aproape 70% de la 9,72 eurocenti in 2003, la 3,07 eurocenti in 2012, consumul mediu crescand exponential cu 269% in acesti 10 ani, iar acest lucru a stimulat concurenta, a stimulat investitiile operatorilor in retele si a functionat in beneficiul utilizatorilor65506;, a declarat marti presedintele autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM), Catalin Marinescu.

Traian Basescu, admiratorul Elenei Udrea: Este unul dintre cele mai bune produse ale politicii din ultimii ani!

Mihai Gidea a prezentat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei un video in care prezinta parerea lui Traian Basescu cu privire la Elena Udrea ca politician: Este unul dintre cele mai bune produse ale politicii din.

CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cei cinci medici care candideaza in Prahova au 11 ...

Cei cinci medici care candideaza in Prahova au, in total, 11 locuinte, zece masini, mai multe conturi bancare, dar si datorii, cel mai bogat fiind medicul Ion Luchian, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din judet, iar cel mai sarac - un candidat PC, care nu are nici case, nici terenuri, potrivit Mediafax. Cinci medici si-au depus candidatura din partea ARD si USL in colegii din judetul Prahova pentru alegerile parlamentare. Astfel, sub sigla ARD vor candida: medicul de familie Simona .

C and A este cel mai nou chirias al Family Center Giurgiu

Oasis Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de retail din tara noastra, anunta inchirierea ultimei suprafete comerciale din Family Center Giurgiu retailerului vestimentar C and A, potrivit unui comunicat de presa.

Sorin Minea preia in 2013 controlul total al magazinelor Angst

Sorin Minea, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata romaneasca a mezelurilor, va prelua anul viitor controlul total asupra afacerii Angst, dupa ce va achizitiona actiunile care se afla acum in.

Este lipsa de onestitate sa crezi in ceva doar pentru ca ai impresia ca iti este folositor. Cel mai cunoscut logician al secolului XX, despre religie

Bertrand Russell, filosof si matematician britanic, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura si unul dintre cei mai importanti logicieni ai secolului XX, vorbeste intr-o inregistrare din 1959 despre unul.

Orice nas isi are nasul: Interlopul Sandu Hingheru a fost luat cu SMURD-ul din Sectia 11 de Politie

Unul dintre cei mai mari interlopi din Sectorul 3, Sandu Hingheru, a ajuns la politie astazi intr-o stare ingrijoratoare, anuntand cu ultimele puteri ca a fost victima unui atac violent in interiorul unui restaurant. La scurt timp dupa aceasta, a lesinat, fiind preluat de un echipaj SMURD.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )