Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai mari constructori locali aduce vietnamezi pentru santierele din Romania: In doi ani va fi o criza nemaivazuta a fortei de munca locale. Riscul unei noi bule imobiliare?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Unul dintre cei mai mari constructori locali aduce vietnamezi pentru santierele din Romania: In doi ani va fi o criza nemaivazuta a fortei de munca locale. Riscul unei noi bule imobiliare?

Piata locala a constructiilor traverseaza una dintre cele mai dificile perioade dupa criza declansata in anul 2008, atrag atentia specialistii din industrie. In ciuda parcursului favorabil din sectorul privat de investitii, acolo unde proiecte. continuă pe Wall-Street Ro

Unul dintre cei mai apreciati actori de la noi realizeaza niste picturi superbe (FOTO)

Actorul Gheorghe Visu, cunoscut pentru rolul vagabondului Black Pedro din filmul Toate panzele sus, are un talent de care nu multa lume stia pana acum. Daca pe scena teatrelor si pe micile ecrane a.

Donald Trump a schimbat unul dintre cei mai importanti membri ai cabinetului sau

Donald Trump a anuntat ca John F. Kelly, fostul sef al Homeland Security, este noul sef de cabinet al administratiei prezidentiale. Reince Priebus, cel care a ocupat functia din ianuarie, a devenit astfel.

Pictura lui Cristian Sida, unul dintre cei mai bine cotati artisti vizuali, la Aubusson, capitala tapiseriei mondiale din Franta

Opera monumentala a unuia dintre cei mai bine cotati artisti vizuali romani contemporani, timisoreanul Cristian Sida, va decora o institutie din Aubusson, localitate considerata capitala tapiseriei mondiale in Franta. Lucrarea lui Cristian Sida realizata in tehnica mixta acopera unul dintre peretii exteriori ai Oficiului de turism din localitatea franceza amintita, avand 4 x 2,4 metri.

Pictura lui Cristian Sida, unul din cei mai bine cotati artisti vizuali, la Aubusson, capitala tapiseriei mondiale din Franta

Opera monumentala a unuia dintre cei mai bine cotati artisti vizuali romani contemporani, timisoreanul Cristian Sida, va decora o institutie din Aubusson, localitate considerata capitala tapiseriei mondiale in Franta. Lucrarea lui Cristian Sida, realizata in tehnica mixta acopera unul din peretii exteriori ai Oficiului de turism din localitatea franceza amintita avand 4 x 2,4 metri.

Romani, sclavii celui mai periculos traficant de droguri. Unul dintre cele mai periculoase carteluri din lume a facut un pact cu gangsteri romani pentru livrare de droguri in Marea Britanie

Cel mai cunoscut interlop mexican, denumit El Chapo, a fost capturat anul trecut de puscasii marini mexicani dupa o operatiune spectaculoasa. Putina lume stie ca au existat si romani care au lucrat.

Cutremur in interiorul DIICOT: Doi dintre cei mai influenti procurori dintr-o directie din teritoriu au demisionat

Ultimii doi procurori-sefi de la DIICOT Suceava si-au prezentat cereri de incetare a activitatii din fruntea institutiei. Acesta decizier a procurilor Lacramioara Jaba si Marius Cazac vin in.

Unul dintre autorii manualului de educatie fizica: Daca il citesc 20% dintre copii, ca pe manualul de matematica, sunt multumit!

Dorin Stoican, unul dintre autoriicelei mai dezbatute variante a manualului de educatie fizica sisport, a vorbit despre continutul manualului, criticile de pe net si dedesubturile redactarii.

Ce schimbari aduce 1 august. Contributii majorate pentru salariatii part-time, lefuri mai mari pentru primari, fara stampila la autoritati

A doua jumatate a anului vine laolalta cu contributii sociale majorate pentru cei care lucreaza part-time, lefuri mai mari pentru cei din administratia publica, eliminarea obligativitatii stampilei pe documente pentru autoritati si schimbari privind impozitarea microintreprinderilor. Marea absenta, insa, va fi legea insolventei persoanelor fizice, care a fost amanata pentru 1 ianuarie 2018.

Rasturnare de situatie dupa moartea Denisei Raducu. Ce a descoperit familia dupa mai bine de o saptamana

Denisa Raducu, cunoscuta sub numele de Denisa Manelista, a fost unul dintre cei mai cautati cantareti de manele. Cu toate acestea, familia tinerei a descoperit o gaura semnificativa in conturile.

Ce face fondatorul Zara, al doilea cel mai bogat om al lumii, in fiecare zi cu angajatii sai

Amancio Ortega are 80 de ani si este unul dintre cei mai discreti miliardari ai lumii, iar grupul sau Inditex a fost mult timp perceput ca un imperiu inchis. El nu a iesit niciodata cu un interviu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )