Libnet.ro
UNICEF

21:15

Unul dintre autorii manualului de educatie fizica: Daca il citesc 20% dintre copii, ca pe manualul de matematica, sunt multumit!

Antena3 Antena3,
Unul dintre autorii manualului de educatie fizica: Daca il citesc 20% dintre copii, ca pe manualul de matematica, sunt multumit!

Dorin Stoican, unul dintre autoriicelei mai dezbatute variante a manualului de educatie fizica sisport, a vorbit despre continutul manualului, criticile de pe net si dedesubturile redactarii. continuă pe Antena3

Elevii de clasa a V-a vor avea manual de Educatie Fizica. Cum explica ministrul Liviu Pop necesitatea cartilor de sport

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a confirmat, pe Facebook, ca elevii din clasa a V-a vor avea din toamna manual si la disciplina Educatie fizica si sport. Pop a mai adaugat si un link unde poate fi consultat unul dintre manualele aprobate.

Dupa Educatie Fizica, si Dirigentia va avea un manual obligatoriu. Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Nu va mai exista nicio materie fara manual

Fiecare materie din scoli va avea un manual specific, a anuntat, vineri, ministrul Educatiei, Liviu Pop, dupa ce a confirmat existenta unui manual pentru disciplina Educatie Fizica.

Ministrul Educatiei: Elevii din clasa a V-a vor avea manual de educatie fizica

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, spune ca noul manual de Educatie fizica si sport, introdus in premiera in acest an la elevii de clasa a V-a, a fost realizat pe baza sugestiilor.

Liviu Pop revine cu EXPLICATIA: De ce este nevoie de un manual pentru ora de Educatie Fizica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a vorbit despre decizia anuntata cu privire la realizarea unui manual pentru disciplina Educatie Fizica. Acesta spune ca manualul le va fi de ajutor atat elevilor, cat.

Deputata PNL Florica Chereches critica dur initiativa ministrului Educatiei de a introduce un manual pentru disciplina Educatie Fizica: Ridicol! Va ingrosa conturile celor care l-au produs

Deputata PNL si vicepresedinte al Comisiei de invatamant, Florica Chereches, a criticat initiativa ministrului Educatiei, Liviu Pop, de a introduce manuale scolare pentru disciplina Educatie Fizica si Sport.

in loc sa dam orelor de Educatie fizica locul cuvenit in formarea elevilor, noi facem manual

Deputatul PNL Florica Chereches, vicepresedinte al Comisiei de invatamant, critica aparitia manualelor scolare pentru Educatie fizica si ii solicita ministrului Educatiei, Liviu Pop, sa investeasca in infrastructura scolara, dotari, echipamente si materiale didactice, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

TRAGIC: Ce s-a ales de unul dintre investitorii UNTOLD

Sorin Gadola era cunoscut ca fiind unul dintre printii Clujului, dar si unul dintre principalii investitori UNTOLD. Tanarul a anuntat pe pagina sa de Facebook ca sufera de o boala foarte grava si ca.

Incendiul din club Colectiv mai omoara o persoana, la aproape 20 de luni de la tragedie. Inca unul dintre raniti a murit

Numarul persoanelor decedate in urma incendiului din clubul Colectiv a crescut la 65, dupa ce unul dintre raniti si-a pierdut viata. Anuntul a fost facut de Asoctiatia Colectiv GTG 3010.

S-a sinucis unul dintre tinerii raniti in tragedia de la Clubul Colectiv. Numarul victimelor a ajuns la 65

Razvan, unul dintre tinerii raniti in incendiul de la Clubul Colectiv, din toamna anului 2015, s-a sinucis, a anuntat, sambata, Asociatia Colectiv.

DOCUMENT Cum explica oficialii aparitia manualului de Sport, ridiculizat de spatiul public, in contextul in care nu avem sali de sport. Ce contine manualul

Directorul Centrului National de Evaluare si Examinare CNEE), care verifica respectarea de catre edituri a conditiilor tehnice de editare a manualelor, argumenteaza introducerea unui manual de educatie si fizica si sport la gimnaziu prin faptul ca licitatia de achizitie a manualelor a fost facuta pentru manuale pentru toate disciplinele, conform ordinului privind aprobarea noilor programe scolare pentru clasa a V-a. Manualul contine informatii de baza despre pozitiile de baza in sport, aliniere si da exemple de exercitii uzuale la orele de educatie fizica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )