Libnet.ro
UNICEF

10:46

Unul dintre cei mai mari producatori de carne de porc, pus pe butuci de pesta porcina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Unul dintre cei mai mari producatori de carne de porc, pus pe butuci de pesta porcina

Pierderi importante pentru una dintre cele mari exploatarii comerciale de porci din judetul Vrancea dupa confirmarea virusul pestei porcine. Directia Sanitar Veterinara a decis uciderea tuturor animalelor, iar ferma cu zeci de mii de capete este inchisa. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, unul dintre cei mai mici importatori europeni de artificii

In anul 2019, Uniunea Europeana a importat 105. 000 de tone de artificii, in valoare de 264 milioane de euro, iar 99% dintre aceste importuri extracomunitare de artificii 104. 000 de tone) au venit din China, arata datele publicate astazi de Eurostat.

BRIGADA DIVERSE LA MUNTE SI LA MARE!, unul dintre cele mai vizionate si apreciate filme ale cinematografiei romanesti, vineri, de la ora 19, pe B1 TV

BRIGADA DIVERSE LA MUNTE SI LA MARE, vineri, 01 ianuarie, ora 19. O comedie de exceptie si unul dintre cele mai vizionate si apreciate filme ale cinematografiei romanesti, in regia lui Mircea Dragan. Tel.

Olt: Unul dintre politistii raniti dupa ce autospeciala lor s-a ciocnit cu o ambulanta a murit

Unul dintre cei doi politisti din judetul Olt care au fost raniti grav dupa ce masina de serviciu in care se aflau s-a ciocnit cu o ambulanta a murit. Barbatul avea 49 de ani si a fost, timp de zece ani,.

Cei mai cool copii din familiile regale

In afara de adorabilii nepotei ai Reginei Elisabeta a II-a, pe care deja ii stie o lume intreaga, va invitam sa ii cunoastem azi pe cativa dintre cei mai cool copii din familiile regale! .

Dan Negru a divulgat unul din secretele lui Gigi Becali. A spus tot: N-a vrut s-o faca public

Invitat la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, de pe GSP, Dan Negru, unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania, a divulgat unul din secretele lui Gigi Becali. Vedeta de la Antena 1 a spus tot, spre surprinderea celor din platou. Dan Negru, despre Gigi Becali: I-a schimbat viata Despre patronul FCSB s-au scris multe .

Gica Hagi a primit provocarea carierei sale. Asa oferta rar va mai intalni

Fericire mare in familia Hagi! Regele fotbalului romanesc a primit o provocare cum fanii sai si-au dorit. Ce oferta uriasa a primit sportivul care a fost considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi ofensivi din Europa in vremurile trecute? Ce oferta uriasa a primit Giga Hagi? Fanii lui Gica Hagi ii urmaresc pasii in Scotia, .

Ce alocatii primesc copiii in Europa. Tara cu cele mai mari alocatii din UE

In prezent, copiii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani din Romania, au o alocatie lunara de 150 de lei, majorata de la 84 de lei in 2019. Daca o transformam in euro la cursul de azi al BNR, am avea aproximativ 30 de euro, adica un euro pe zi. Folosind datele publicate de .

Cei mai vechi munti ai Romaniei, calcati dePiratii MunteluiVIDEO

Cei mai vechi munti ai Romaniei au fost calcati pentru prima data de un grup de aventurieri care cutreiera inaltimile. Piratii Muntelui au mers in Muntii Dobrogei, la Macin, constatand cat de frumoasa este Dobrogea montana.

Sfantul Vasile, sarbatorit pe 1 ianuarie. Obiceiuri pentru noroc: Vin varsat pe masa si pomana pentru saraci

Anul incepe cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare, unul dintre cei mai importanti parinti ai Bisericii Ortodoxe si unul dintre cei mai mari teologi crestini, considerat pazitor de duhuri rele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )