Libnet.ro
UNICEF

16:00

Unul dintre cei mai periculosi violatori in serie din Europa a agresat sexual o fetita de 13 ani din Suceava

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai periculosi violatori in serie din Europa a agresat sexual o fetita de 13 ani din Suceava

Oamenii legii au reusit sa-l identifice pe barbatul care a agresat sexual o fetita de 13 ani, din municipiul Suceava, la inceputul lunii iulie. Agresorul are 45 de ani, este din Botosani si este recidivist. A violat doua tinere in Italia si a una in Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 2020 este unul dintre cei mai dificili ani de la infiintarea Ambulantei si pana in prezent. Fiecare greseala sau intarziere poate sa insemne diminuarea sanselor la supravietuire

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, marti, de Ziua Nationala a Ambulantei, ca traveram unul dintre cei mai dificili ani si le multumeste angajatilor din acest sector pentru efortul depus in.

Fostul premier malaysian, gasit vinovat intr-unul dintre cele mai mari scandaluri de frauda

Fostul premier malaysian Najib Razak a fost gasit vinovat pentru toate cele sapte acuzatii de coruptie in primul proces legat de scandalul de frauda de miliarde de dolari.

A invins cancerul, dar CORONAVIRUSUL l-a ajuns din urma. Incredibila poveste a unuia dintre cei mai indragiti oameni de televiziune din Romania (FOTO)

In urma cu un an isi pregatea locul de veci, senin in fata soartii. Dupa ce a invins cancerul, Leonard Miron, fost prezentator al TVR a avut de luptat si cu infectia COVID-19! Toate acestea in Marea Britanie.

Incredibil! Cati bani avea Gigi Becali cand a inceput Revolutia din 89

Gigi Becali a ajuns unul dintre cei mai bogati romani, insa asta nu s-a intamplat peste noapte. Actualul latifundiar a inceput din tinerete sa faca bani si-a urmat scopul fara sa se lase doborat de eventualele piedici si a avut mereu de castigat. Putini romani stiu ca Becali a avut primul contact cu Steaua inaint de Revolutia din 1989.

Dieta cu inghetata exista. Dr. Mihaela Bilic ne spune secretul - cum facem din desertul verii aliatul siluetei

Dieta cu inghetata - desi pare greu de crezut, exista. in plus, ea are si efectul dorit, ne asigura chiar medicul care a inventat aceasta cura, nutritionistul Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuti din tara. Sunt insa niste mici reguli care trebuie respectate, pentru ca totul sa mearga bine.

Cati bani castiga Cheloo la iUmor. Antena 1 ii ofera mai mult decat lui Bendeac

Cheloo este unul dintre cei mai acizi oameni de televiziune din Romania, iar acest rol se pare ca ii aduce venituri considerabile. Membrul trupei Parazitii primeste mai mult decat colegul sau de platou, Mihai Bendeac.

Energy Holding, fondata de cel mai destept baiat din energie, a intrat in faliment

Energy Holding, unul dintre cei mai importanti traderi si furnizori de energie electrica din Romania pana in urma cu cativa ani, fondata de Bogdan Buzaianu, supranumitcel mai destept baiat din energie, a intrat in faliment.

Cum a ajuns sa-si cheltuie Cristiano Ronaldo sutele de milioane de euro castigate din cariera de fotbalist

Bine ati venit in lumea lui Cristiano Ronaldo, cel mai bogat sportiv din lume! Pustiul care a crescut in saracie in Portugalia, dar acum a ajuns sa produca peste 100 de milioane de dolari in fiecare an. Unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie si cu siguranta cel mai bun produs de marketing din .

Doua focare noi de COVID-19 in judetul Prahova. Unul dintre acestea este la Spitalul de Psihiatrie Voila

Doua noi focare de Covid-19 in judetul Prahova. Unul dintre acestea este la Spitalul de Psihiatrie de la Voila, iar cel de-al doilea la o societate comerciala. in ultimele 24 de ore,63 de noi cazuri de i.

Avem cei mai multi morti de covid in ultimele 2 saptamani. Romania este pe primul loc in UE

Romania se afla pentru prima data pe primul loc in UE la numarul de morti de COVID-19 in ultimele doua saptamani, raportat la populatie. Tara noastra devanseaza Suedia, care ocupa anterior prima pozitie, potrivit ECDC. Romania, pe primul loc in UE la numarul de morti de covid in ultimele 2 saptamani Conform clasamentului realizat de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )