Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai mari MISTERE ale lumii a fost dezlegat. Ce au descoperit cercetatorii cu ajutorul Google Earth

Antena3 Antena3,
Unul dintre cele mai mari MISTERE ale lumii a fost dezlegat. Ce au descoperit cercetatorii cu ajutorul Google Earth

O echipa de cercetatori a publicat recent un studiu care releva modul de construire a faimosului templu Angkor Wat din Cambodgia. Cercetatorii stiau deja faptul ca pietrele utilizate la construirea acestui. continuă pe Antena3

Cum au furat britanicii unul din cele mai mari secrete militare ale rusilor

In Marea Britanie au fost publicate detaliile unei operatiuni super-secrete a submarinului englez Conqueror in Marea Barentz in 1982. Din ordinul guvernului de la Londra, marinarii au furat, cu intreg sistemul de antene,.

LIVE TEXT. Basescu: Raportul de condamnare a comunismului, unul dintre cele mai inspirate si ...

Stire in curs de actualizare.

LIVE TEXT. Basescu: Raportul de condamnare a comunismului, una dintre cele mai inspirate si ...

Presedintele Traian Basescu, care a participat, marti, la lansarea celui de-al doilea volum al Istoriei comunismului din Romania. Documente Nicolae Ceausescu 1965-1971), a declarat ca raportul de condamnare a comunismului este una dintre cele mai inspirate si corecte actiuni ale Administratiei PrezidentialeIn sustinerea cu documente din arhivele nationale a raportului din 18 decembrie 2006, am declarat regimul communist ca fiind ilegitim si ilegal. ) Umbrela prezidentiala asezata asupra .

Romania predomina clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei

Romania predomina clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei, cu un numar de 21, urmata de Bulgaria, cu 18, conform seenews. com. Topul celor mai mari 100 banci din Sud-Estul.

Romania predomina in clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei

Romania predomina clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei, cu un numar de 21, urmata de Bulgaria, cu 18, conform seenews. com. Topul celor mai mari 100 banci din Sud-Estul.

FOTOGALERIE Cele mai frumoase case facute de arhitectii romani. Rezultatele Bienalei de Arhitectura

Uniunea Arhitectilor din Romania a anuntat luni premiile Bienalei de Arhitectura 2012, unul dintre cele mai importante concursuri de gen din Romania. La categoria locuinte, castigatorul este o casa construita din garaje prefabricate din beton, in comuna Bragadiru, langa Bucuresti. Premiul sectiunii cladiri publice Arhitectura dotarilor comunitare si de productie) a fost castigat de stadionul Cluj Arena si de Pensiunea Atra Doftana de pe Valea Doftanei. La capitolul spatii publice, castigatorul este spatiul amenajat in incinta Bastionului Theresia din Timisoara.

Unul dintre cei mai iubiti actori americani va debuta in universul editorial

Johnny Depp va lansa, alaturi de celebra editura HarperCollins Publishers, un produs editorial care va purta numele companiei sale de productie cinematografica, Infinitum Nihil, informeaza contactmusic. com. Unul.

inregistrarea SECRETA cu presedintele Americii care vorbeste despre un RAZBOI NUCLEAR cu Rusia

Chiar daca acum relatiile diplomatice dintre cele mai mari puteri ale lumii, Rusia si America, sunt pe linia de plutire, in urma cu cinci decenii lucrurile nu stateau la fel de roz. Astfel ca puterile mondiale.

DIVORT LA HOLLYWOOD: Unul dintre cei mai sexy actori se desparte de sotia lui.

Actorul Russell Crowe, celebru pentru rolul din filmul Gladiatorul, a divortat de sotia sa, cantareata Danielle Spencer, informeaza Realitatea. net. Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi s-ar fi despartit in mod amiabil. Crowe si Spencer si-au unit destinele in Australia, in anul 2003 si au impreuna doi baieti, in varsta de opt, respectiv sase ani. Jurnalistii relateaza ca ambii copii urmeaza sa ramana in grija mamei. Crowe si Spencer s-au intalnit in anul 1990, pe platourile de .

Album omagial cu cele mai reusite coperte Playboy, lansat in SUA

Un album cu peste 300 din cele mai reusite coperte ale revistei Playboy, a fost lansat in Statele Unite ale Americii, relateaza Le Parisien. Din album nu putea lipsi coperta numarului inaugural, din 1953, pe care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )