Libnet.ro
UNICEF

05:30

UPDATE. Aeroportul din Hamburg, evacuat din cauza unui gaz iritant. 68 de persoane au fost duse la spital. Autoritatile resping posibilitatea unui atac terorist |FOTO + VIDEO

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Aeroportul din Hamburg, evacuat din cauza unui gaz iritant. 68 de persoane au fost duse la spital. Autoritatile resping posibilitatea unui atac terorist |FOTO + VIDEO

Aeroportul din Hamburg a fost evacuat duminica dupa amiaza, dupa ce mai multi pasageri s-au plans de iritatii la ochi si de senzatia de gura uscata . continuă pe România Liberă

Aeroportul din Hamburg, evacuat din cauza unei substante necunoscute

Aeroportul din Hamburg nordul Germaniei) a fost inchis temporar duminica, in jurul pranzului, dupa ce un miros puternic s-a raspandit in cladire, iar in jur de 50 de persoane au acuzat iritatii ale cailor respiratorii, transmit agentiile internationale de presa.

Aeroportul din Hamburg, evacuat temporar dupa ce o substanta necunoscuta a fost gasita in zona controalelor de securitate

Autoritatile germane au dispus duminica inchiderea temporara a aeroportului din orasul nordic Hamburg, dupa ce circa 50 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale pentru iritatii la nivelul ochilor si dificultati de respiratie, provocate de o substanta coroziva in zona in care se efectueaza controalele de securitate, informeaza Reuters.

UPDATE. Traficul aerian a fost reluat pe Aeroportul din Hamburg. Anterior, fusese evacuat din cauza unui gaz iritant. 68 de persoane au fost duse la spital |FOTO + VIDEO

Aeroportul din Hamburg a fost evacuat duminica dupa amiaza, dupa ce mai multi pasageri s-au plans de iritatii la ochi si de senzatia de gura uscata .

Aeroportul din Hamburg a fost evacuat din cauza unui gaz iritant. 50 de persoane au fost duse la spital

Aeroportul din Hamburg a fost evacuat duminica dupa amiaza, dupa ce mai multi pasageri s-au plans de iritatii la ochi si de senzatia de gura uscata .

PANICA in Germania! Aeroportul din Hamburg a fost evacuat de urgenta din cauza unei substante toxice. 68 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale (FOTO, VIDEO)

UPDATETraficul aerian de pe aeroportul din Hamburg a fost reluat. Pompierii au spus ca au gasit un recipient al unui spray paralizant cu piper. Acesta a fost deschis si pulverizat, o mare parte din el fiind.

Aeroportul din Hamburg a fost evacuat

Aeroportul international din Hamburg a fost inchis si evacuat dupa ce in incinta a fost simtit in miros puternic.

Trafic blocat pe DN 1, pe centura de vest a Ploiestiului, din cauza unui accident cu trei masini

Traficul pe DN1, pe Centura de Vest a Proiestiului, este blocat din cauza unui accident in care au fost implicate trei masini. O persoana a ramas incarcerata dupa ce unul dintre vehicule, un camion incarcat cu sare, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat peste un autoturism Dacia Logan.

Mall-ul din Galati, evacuat in urma unei alerte cu bomba

Mall-ul din Galati a fost evacuat sambata seara, transmite Digi24. Potrivit postului de televiziune, evacuarea s-ar fi facut din cauza unei alerte cu bomba.

Tramvaiul 47, blocat din cauza unui autoturism care a ramas suspendat pe sine

Linia tramvaiului 47 din Capitala este blocata, vineri dimineata, dupa ce un autoturism a ramas suspendat pe sine, anunta RATB.

CNA a suspendat o sedinta de joi din cauza unui membru ce a lipsit nemotivat

CNA a suspendat sedinta programata joi la ora 10. 00, din cauza faptului ca nu s-a putut intruni cvorumul. Trebuiau sa fie prezenti opt membri, din totalul de 11, dar la sediul CNA s-au prezentat sapte persoane, potrivit Pagina de Media.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )