Libnet.ro
UNICEF

17:16

UPDATE Algeria nu exclude ipoteza unui ATAC TERORIST. Un avion Air Algerie s-a prabusit in Niger. MAE: Un roman, la bordul avionului. intre 2007 si 2009 avionul a fost folosit de Real Madrid. Fragmente din avion, gasite in Mali

România Liberă România Liberă,
UPDATE Algeria nu exclude ipoteza unui ATAC TERORIST. Un avion Air Algerie s-a prabusit in Niger. MAE: Un roman, la bordul avionului. intre 2007 si 2009 avionul a fost folosit de Real Madrid. Fragmente din avion, gasite in Mali

Compania aeriana Air Algerie a anuntat ca a pierdut contactul, joi, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute dupa ce acesta a decolat din Ouagadougou, in Burkina Faso. Avionul avea la bord 110 pasageri si sase membri ai echipajului, informeaza compania pe site-ul sau de Internet. Aeronava s-ar fi prabusit, dupa ce a intrat in spatiul aerian al Niamey, capitala Nigerului. Toate cele 116 persoane aflate la bord ar fi murit. Este a treia tragedie aeriana in decurs de doar sapte zile, dupa avionul Malaysia Airlines doborat in estul Ucrainei joia trecuta si aparatul TransAsia Airways, care a aterizat fortat miercuri in Taiwan, manevra soldata cu peste 50 de victime. Autoritatile din Alger nu exclud un atac terorist. Avionul s-ar fi prabusit in Mali. continuă pe România Liberă

Ministerul algerian al Apararii nu exclude ipoteza unui ATAC TERORIST in cazul avionului Air Algerie

Ministerul algerian al Apararii nu exclude ipoteza unui act terorist in cazul prabusirii avionului companiei Air Algerie, potrivit postului Al-Arabiya. Ipoteza unui atac terorist nu poate fi exclusa, a declarat u.

Ministerul algerian al Apararii nu exclude ipoteza unui atac terorist in cazul avionului Air Algerie

Ministerul algerian al Apararii nu exclude ipoteza unui act terorist in cazul prabusirii avionului companiei Air Algerie, potrivit postului Al-Arabiya. Ipoteza unui atac terorist nu poate fi exclusa, a.

UPDATE Un avion Air Algerie s-a prabusit in nordul Mali, la 50 de kilometri de Burkina Faso. Algeria nu exclude ipoteza unui ATAC TERORIST. MAE: Un roman, la bordul avionului. intre 2007 si 2009 avionul a fost folosit de Real Madrid

Compania aeriana Air Algerie a anuntat ca a pierdut contactul, joi, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute dupa ce acesta a decolat din Ouagadougou, in Burkina Faso. Avionul avea la bord 110 pasageri si sase membri ai echipajului, informeaza compania pe site-ul sau de Internet. Toate cele 116 persoane aflate la bord ar fi murit. Este a treia tragedie aeriana in decurs de doar sapte zile, dupa avionul Malaysia Airlines doborat in estul Ucrainei joia trecuta si aparatul TransAsia Airways, care a aterizat fortat miercuri in Taiwan, manevra soldata cu peste 50 de victime. Autoritatile din Alger nu exclud un atac terorist. Avionul s-a prabusit in Mali. Epava a fost localizata la 50 de kilometri nord de frontiera cu Burkina Faso.

Alerta de atac terorist in Norvegia. Politia anunta ca amenintarea vine de la persoane cu legaturi in Siria

Norvegia a declarat stare maxima de alerta din cauza unui atac terorist iminent, anunta autoritatile. Politia a transmis ca amenintarea vine din partea unor persoane cu legaturi in Siria.

ATAC TERORIST iminent in Norvegia. S-au luat masuri exceptionale de securitate

Autoritatile din Norvegia a anuntat joi ca au impus masuri exceptionale de securitate dupa ce a primit informatii in legatura cu un atac terorist iminent pe teritoriul sau, planuit de militanti care au luptat in Siria.

ATAC TERORIST iminent in Norvegia. Autoritatile au luat masuri de securitate exceptionale

Autoritatile din Norvegia au fost avertizate in legatura cu un atac terorist iminent, au anuntat serviciile de informatii, citate de AFP. Norvegia a anuntat joi ca a luat masuri de securitate exceptionale.

Norvegia, informata in legatura cu un posibil atac terorist iminent

Norvegia a anuntat joi ca a luat masuri de securitate exceptionale dupa ce a primit informatii in legatura cu un posibil atac terorist iminent pe teritoriul sau, planuit de militanti care au luptat in Siria, relateaza AFP .

Norvegia in alerta: autoritatile se pregatesc pentru un atac terorist iminent

Autoritatile norvegiene au anuntat joi ca au luat masuri de securitate exceptionale dupa ce au primit informatii ca militanti islamisti pregatesc un atac terorist iminent. E vorba despre militanti care au luat parte la luptele din Siria, potrivit AFP. Amenintarea vine pe fondul informatiilor ca tot mai multi cetateni occidentali au fost recrutati de grupari islamiste extremiste prin intermediul unor scoli sau centre educationale.

Autoritatile norvegiene au fost informate in legatura cu un posibil atac terorist pus la cale de militanti care au luptat in Siria

Un grup militant islamist cu legaturi inSiria ar pregati un atac terorist iminent in Norvegia, care sa fie desfasurat in urmatoarele zile, potrivit autoritatilor norvegiene. Informatia a fost facuta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )