Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Avertizari de ceata, polei si inundatii in mai multe judete

Adevărul Adevărul,
UPDATE Avertizari de ceata, polei si inundatii in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara. Si hidrologii au emis avertizari de inundatii, valabile pana duminica seara. continuă pe Adevărul

Cod galben de polei in Bucuresti si in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis in aceasta dimineata avertizari Cod galben, valabile pentru mai multe judete din tara. Vizata este si Capitala, arata Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

UPDATE Cod portocaliu de inundatii emis de hidrologi. Avertizari de ceata si polei in mai multe judete. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara. Si hidrologii au emis avertizari de inundatii, valabile pana duminica seara.

Cod galben de ceata si polei in mai multe judete din tara. Ce judete sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara.

METEO Mai multe judete se afla sub Cod galben de polei si de ploi slabe

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, o avertizare de Cod galben de polei si una de ploi slabe.

Cod galben de inundatii vineri si sambata in mai multe judete din tara

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru judetele Arges si Giurgiu, valabila de vineri seara pana sambata la ora 24. 00, precum si pentru judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Ilfov, valabila sambata toata ziua.

Tariceanu, despre ministerele PLR: Ne gandim la Finante, Transporturi, Economie, Educatie, Cultura. Marti, miercuri vom sti mai multe

Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la Antena 3, despre posibilele portofolii pe care PLR le-ar viza, in cazul remanierii, ca 65506;se gandesc la Finante, Transporturi, Economie, dar si alte ministere, precum Cultura sau Educatie si ca marti sau miercuri se vor sti mai multe in acest sens, potrivit Mediafax.

Ilfov: Mai multe strazi din orasul Pantelimon au fost inundate dupa trei zile cu ploaie (VIDEO)

Mai multe strazi din orasul Pantelimon, judetul Ilfov, au fost inundate, duminica, dupa trei zile in care a plouat si zapada s-a topit, intr-una din zonele marginase ale localitatii s-a format un adevarat l.

PREMIILE GRAMMY 2015: Beyonce, cele mai multe nominalizari din ISTORIE! Iata lista completa a nominalizatilor

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari sase la editia din 2015 a galei premiilor Grammy,.

GRAMMY 2015. Beyonce, cele mai multe nominalizari din istorie

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari - sase - gala premiilor Grammy 2015, fiind urmat in top de cantareata Iggy Azalea, care a primit patru, in timp ce Beyonce a intrecut-o pe Dolly Parton, devenind cea mai nominalizata artista din istoria acestor trofee.

Premiile Grammy 2015: Sam Smith si Iggy Azalea, cele mai multe nominalizari

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari - sase - la editia din 2015 a galei premiilor Grammy, fiind urmat in top de cantareata Iggy Azalea, care a primit patru, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )