Libnet.ro
UNICEF

15:15

METEO Mai multe judete se afla sub Cod galben de polei si de ploi slabe

Adevărul Adevărul,
METEO Mai multe judete se afla sub Cod galben de polei si de ploi slabe

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, o avertizare de Cod galben de polei si una de ploi slabe. continuă pe Adevărul

COD GALBEN de polei in Capitala si alte 5 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod Galben de polei pentru Bucuresti si alte cinci judete din Muntenia si Moldova, valabile in urmatoarele ore.

Cod galben de ninsori si vant in Teleorman

ANM a emis astazi o atentionare cod galben de ninsori si viscol valabila pentru 25 de judete din sudul si centrul tarii. Avertizarea meteo vizeaza si Teleormanul.

Judetul Arges se afla sub avertizarea Cod galben de precipitatii mixte. in patru comune sunt probleme cu energia electrica

Avertizarea Cod galben de precipitatii mixte, ninsori, polei si intensificari ale vantului este valabila pentru judetul Arges pana diseara la ora 22. La nivelul Institutiei Prefectului s-a instaurat regimul de permanenta.

COD GALBEN de NINSORI, in aproape toata tara. Comandament de vreme rea la Guvern

Un comandament de vreme rea a avut loc, luni, la Guvern, dupa o atentionare meteo de cod galben de vreme rea, valabila pentru aproape intreaga tara. Potrivit sefului Agentiei Nationale de Meteorologie ANM),.

Cod galben de polei in sapte judete, inclusiv drumurile nationale si europene aferente

Meteorologii au emis luni dimineata avertizari cod galben de polei pentru judetele Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, Prahova, Ialomita, Calarasi, Brasov, Sibiu si Covasna. Astfel, intre orele 9:00 si si.

Vasluiul sub cod galben de ninsori: Se circula in conditii de iarna

Avertizarile emise de meteorologi s-au adeverit si fulgii de zapada au acoperit judetul Vaslui. Deocamdata nu au fost inregistrate probleme deosebite.

FOTO Vasluiul sub cod galben de ninsori: Se circula in conditii de iarna

Avertizarile emise de meteorologi s-au adeverit si fulgii de zapada au acoperit judetul Vaslui. Deocamdata nu au fost inregistrate probleme deosebite.

Cod galben de vant in Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vant puternic, valabil miercuri dimineata in judetul Caras-Severin.

UPDATE Cod galben de vant in Sibiu si in Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de vant puternic, valabil miercuri pana dupa-amiaza in judetele Sibiu si Caras-Severin.

Avertizare de cod galben in Oltenia. Metorologii au anuntat ninsori si intensificari ale vantului

Metorologii au emis o avertizare de cod galben de ninsori pentru zona Olteniei pentru intervalul 1 decembrie ora 14. 00 - 2 decembrie, ora 22.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )