Libnet.ro
UNICEF

22:45

UPDATE Baiat de 16 ani, mort intr-un accident rutier. Masina pe care o conducea a intrat intr-un stalp si s-a rupt in doua

Adevărul Adevărul,
UPDATE Baiat de 16 ani, mort intr-un accident rutier. Masina pe care o conducea a intrat intr-un stalp si s-a rupt in doua

Masina in care se aflau doi tineri a intrat intr-un stalp, rupandu-se in doua bucati. Martorii au sunat de urgenta la serviciul 112. La volan se afla un minor de 16 ani. continuă pe Adevărul

Baiat de 16 ani, mort intr-un accident rutier. Masina a intrat intr-un stalp si s-a rupt in doua

Masina in care se aflau doi tineri a intrat intr-un stalp, rupandu-se in doua bucati. Martorii au sunat de urgenta la serviciul 112.

Accident rutier pe soseaua Hateg Petrosani: doi tineri s-au rasturnat cu masina dupa ce au lovit un podet

Doi tineri au ajuns in spital, in urma unui accident rutier in care au fost implicati duminica, la Crivadia. Masina cu care circulau s-a rasturnat dupa ce a lovit un podet.

Grav accident de circulatie. Un tanar de 16 ani a murit, iar altul a fost ranit

Un adolescent in varsta de 16 ani a murit, marti dimineata, iar un alt tanar de 20 de ani a fost grav ranit. Potrivit ISU Dobrogea, masina in care se aflau tinerii a lovit, la intrarea.

Accident rutier soldat cu doi morti si trei raniti. Masina s-a rasturnat

Un accident deosebit de grav s-a petrecut in dimineata zilei de marti, 31 octombrie. O masina in care erau 5 persoane s-a rasturnat. in cazul a doua victime medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viata.

Accident rutier cu cinci victime, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz

Un accident produs in urma coliziunii dintre un autobuz si un autoturism s-a soldat cu cinci victime care au necesitat spitalizare, evenimentul avand loc, luni dupa-amiaza, pe DN59, intre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )